Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame

Lydia Lozano tremola per les dues dones que estan posant en perill la seva relació

Lydia Lozano s'ha quedat sense paraules en descobrir el que està passant

Lydia Lozano va començar a treballar a la televisió fa molt de temps i no va trigar a demostrar que era una mestra del món de l'espectacle. La seva dilatada trajectòria professional ha esdevingut una de les millors periodistes de crònica social del moment, però això no ho és tot.

Al terreny personal també està satisfeta, ja que gaudeix d'un matrimoni estable amb l'arquitecte Carlos García-San Miguel, Charly per als amics. Així doncs, Lydia Lozano semblava estar tranquil·la fins que ha descobert que hi ha dues dones que estan posant en perill la seva relació laboral amb el programa 'Sálvame'.

Fins ara ella era l'estrella de l'esmentat espai televisiu, per això ocupava la primera cadira a la taula de debat. Tot i això, des que va aparèixer Carmen Borrego això ha canviat i actualment s'assegui a la segona.

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly
Lydia Lozano compta amb el suport del seu marit Charly per a tot | Catalunya Diari

Lydia coneix a la perfecció el funcionament del món televisiu, així que prefereix no donar importància al que ha passat. El problema és que la situació empitjora per moments, i ara ha estat Anabel Pantoja la que ha ocupat el seu lloc.

La col·laboradora sevillana s'asseu al seient que abans ocupava la periodista i tots els espectadors se n'han adonat. A més, com que Lydia manté una amistat molt estreta amb Anabel no vol tenir-hi conflictes, per això garanteix que no se sent molesta.

Encara que la resta de tertulians de 'Sálvame' sí que han identificat un lleuger malestar en Lozano, que no està acostumada a perdre. I és que fa més de dotze anys que és l'estrella de l'equip de Jorge Javier Vázquez, i ara podria estar preocupada pel seu futur.

Lydia Lozano coneix els acomiadaments i té por

Lydia, tal com ha explicat ella mateixa, se sent còmoda treballant a Telecinco i no té cap intenció d'abandonar el seu lloc. Porta tota la vida als platós de televisió i és un rostre televisiu ben pagat, així que podria prendre's un descans. Però ella prefereix continuar amb la seva trajectòria perquè encara hi té molt a aportar i el públic l'adora.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano és una col·laboradora de primera categoria | Europa Press

Lozano sap millor que ningú que la direcció de 'Sálvame' està fent canvis, prova d'això és que li han canviat de lloc. Tot i això, el més greu de tot és que alguns dels seus companys s'han vist obligats a abandonar el reeixit espai televisiu. Estem parlant de Carlota Corredera i de Paz Padilla, que fins ara eren les líders del projecte.

La periodista canària prefereix ser prudent i no cridar l'atenció en un moment inoportú, encara que un dels seus companys l'ha traït. Rafa Mora, antic participant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', assegura que Lozano està molesta per haver perdut el seu lloc.

No obstant això, els experts en televisió asseguren que la relació laboral de la col·laboradora i Telecinco no corre perill, però el futur no està comprat per a ningú.

Lydia Lozano rebutja una gran oferta

Lydia fa més de tres dècades que investiga i opina sobre la vida privada dels famosos, i per això no vol córrer la mateixa sort. Sap que hi ha determinades línies que no ha de creuar perquè no es vol convertir en un personatge de la crònica social.

Per aquest motiu ha rebutjat grans ofertes per participar en concursos com 'Supervivientes' o 'Gran Hermano VIP'. A més a més, Lozano gaudeix d'un gran talent per entretenir els espectadors, així que la seva participació en algun concurs seria brillant.

I malgrat que li han posat sobre la taula contractes suculents, ella prefereix continuar amb la seva trajectòria a la premsa del cor. No té intenció de protagonitzar escàndols que puguin afectar la seva vida privada.

L'experta en cor podria haver guanyat molts diners obrint certes portes de la seva intimitat, però ha optat per un altre camí. Té molta experiència i sap que li convé ser discreta fins que recuperi el poder que ha perdut a 'Sálvame'. Els seus seguidors volen que recuperi la cadira i que la seva relació amb el programa torni a ser òptima.