Muntatge Elionor i Sofia

La infanta Sofia, sense paraules després de saber què menjarà la seva germana, Elionor

La jove està sorpresa per l'aventura tan particular que afrontarà Elionor

La infanta Sofia i la princesa Elionor, que ara són notícia per un vídeo que ha compartit la seva cosina, Carla Vigo, tenen l'alimentació molt controlada. La seva mare, la reina Letícia, sempre ha sigut molt estricta amb el que mengen, per tal que tinguin una bona salut.

Per aquest motiu, la filla petita dels reis s'ha quedat estupefacta quan ha sabut que la seva germana ara trencarà amb totes aquestes normes alimentàries. Sí, perquè viurà una aventura que li suposarà menjar productes que no formen part de la seva dieta, com seria el cas de les farinetes.

La infanta Sofia coneix el menú que tindrà Leonor

Sofia compta els dies que falten perquè la seva germana torni a Espanya. I és que està previst que torni al país a passar les vacances de Setmana Santa. Uns dies que li serviran per a desconnectar de la rutina a l'UWC Atlantic College l'escola on viu i estudia a Gal·les.

Podrà passar temps amb la família i recarregar energia abans de tornar a Gal·les. Un lloc on, després de les vacances, viurà una aventura molt especial. Pel que sembla, participarà en un campament on aprendrà a sobreviure en plena natura.

Primer pla de la infanta Sofía.
La infanta Sofia sap que la seva germana s'alimentarà de farinetes i arròs | GTRES

Un dels aspectes que ha cridat més l'atenció d'aquesta vivència és l'alimentació que tindrà. Exactament, s'ha revelat que només menjarà plats molt senzills, com ara farinetes, arròs blanc i alguna conserva. I això ha deixat bocabadada la benjamina dels reis, que sap que la seva germana se saltarà les pautes alimentàries tan estrictes que segueix.

Però això no és tot, ja que també ha transcendit que en aquesta activitat de supervivència dormirà al mig del bosc, amb sac de dormir i en una tenda de campanya que haurà de compartir amb dues persones més. Això sense passar per alt que aprendrà a fer foc.

Primer pla princesa Elionor.
Elionor viurà tota una aventura a l'aire lliure | Catalunya Diari

De la mateixa manera, no podrà utilitzar el telèfon mòbil en cap moment i haurà de cuidar animals. Unes activitats poc 'reials' a les quals s'hi sumarà el fet que haurà de cuinar un plat típic d'Espanya per als seus companys.

Les estrictes imposicions alimentàries que té Elionor

Des que l'hereva al tron d'Espanya se'n va anar a estudiar fora, s'està 'escaquejant' de les mesures tan severes que la seva mare imposa a casa en matèria de nutrició. Això sí, la infanta Sofia sí que hi continua 'sotmesa'.

Exactament, segons s'ha publicat, la dieta de la infanta no inclou fregits ni processats. En canvi, sí que hi tenen molta rellevància els productes frescos.

I cal afegir que la reina prohibeix a la seva filla petita els dolços i qualsevol tipus d'snack. Només en pot menjar en ocasions molt puntuals.

La reina Letícia amb les seves filles, Elionor i Sofia
Letícia controla molt l'alimentació de les seves filles | GTRES

Cal saber que Letícia no només és estricta pel que fa a l'alimentació, sinó també en altres assumptes. Així, per exemple, sembla que té prohibit a les seves filles que utilitzin el mòbil, la tauleta o altres dispositius similars de dilluns a divendres. Només els poden fer servir durant el cap de setmana, que és quan també els permet veure les pel·lícules que vulguin, però sempre en versió original.

Això sense oblidar que la televisió la tenen prohibidíssima. Només els deixa veure-la quan hi ha algun programa que considera oportú i adequat.