Primer pla de Gloria Camila.

Gloria Camila s'imposa a Rocío Flores i l'enfonsa a les xarxes socials

La filla d'Ortega Cano segueix arrasant amb la seva faceta d'influencer

Gloria Camila i Rocío Flores sempre han presumit del gran afecte que es tenen. Tot i això, mantenen una guerra oberta pel seu posicionament de xarxes.

Mentre que la filla d'Ortega Cano fa temps que està consolidada en aquest món, la seva neboda feia el gran salt fa tot just un any.

Però, en tan sols uns mesos, ha aconseguit trepitjar-li molt de prop els talons. De moment, Gloria compta amb 851.000 seguidors a Instagram, mentre que Rocío Flores la segueix de prop amb 788.000.

Rocío Flores, radiant en un esdeveniment
Rocío Flores fa molt poc que és al sector, però va arribar trepitjant amb força. | GTRES
 

Així, la diferència residiria en 100.000 followers. Per marcar distància, sembla que la germana de José Fernando ha dipositat la seva confiança a Globalty Europa, per presumir d'un feed molt més professional.

Però encara que la filla d'Antonio David encara no l'ha superat, no hi ha cap dubte que la seva fama ha anat pujant com l'escuma. Sobretot arran de la docusèrie de la seva mare, quan començava a despuntar a les xarxes socials i es convertia en una autèntica estrella a Telecinco.

Gloria Camila a un photocall d'El Corte Inglés
Rocío Flores gairebé aconsegueix superar Gloria Camila. | GTRES

 

Això se suma a la seva feina com a col·laboradora en programes com el d'Ana Rosa o Ya son las ocho, on a partir d'ara compartirà protagonisme amb Gloria Camila.

El principal problema de Rocío a l'hora d'acabar de brillar en plataformes com Instagram seria la seva deixadesa, tal com comenten molts experts.

Gloria Camila i Rocío Flores es barallen pel seu posicionament en xarxes

De fet, hauria perdut «nombrosos contractes publicitaris pels quals hagués rebut milers d'euros».

I això ha afectat també la revaloració de les seves publicacions. «A principis d'any podríem estar parlant de col·laboracions que rondessin els 2000 o 3000 euros, ara jo crec que això s'ha reduït a la meitat».

Tot i això, la neta de La Jurado mai ha baixat dels 700.000 seguidors. Però sempre compta amb un factor que li juga en contra, i en la seva relació amb els nombrosos escàndols familiars i la mala imatge que té ara el seu pare.

Rocío Flores amb un vestit de color verd.
Rocío Flores. | Instagram: rotrece
 

«No hi ha gaires marques que es vulguin vincular amb un moviment com el de Rocío Flores perquè és una controvèrsia constant. Hi ha moltíssims elements que poden afectar negativament la percepció i la reputació de l'usuari amb aquesta marca».

«Són les marques de gamma mitjana o emergents, en mercats com el de la cosmètica o la moda fonamentalment, les que podrien interessar-s'hi més», opinen certs experts en el tema.

«El seu mercat està orientat a un públic que es pot moure entre els 18 i els 27 anys, que sigui consumidor de xarxes socials, on apreciem un significatiu increment de seguidors».

A més, la majoria possiblement «la segueixi des del seu pas per Supervivientes, ja que l'edat dels espectadors d'El programa de Ana Rosa coincideix menys amb el target».

No hi ha cap dubte que «seria crucial una bona gestió de les seves xarxes socials i que mantingui un to conciliador, allunyant-se del conflicte, perquè les marques no volen que se les identifiqui amb aquest tipus de qüestions».

Imatge de Gloria Camila i Rocío Flores anys enrere
Rocío Flores i Gloria Camila Ortega estan molt unides. | GTRES
 

La novetat va poder jugar a favor seu al principi a l'hora de negociar, però és més complicat aconseguir mantenir aquest interès en l'audiència «a mitjà o llarg termini».

Fins ara hem pogut comprovar que són escasses les marques importants que s'interessen per Ro, potser «perquè no solen optar per aquest perfil de personatges».

«Escullen perfils molt diferents per donar-los credibilitat, com poden ser Sara Carbonero o Paula Echevarría».

En el cas de Ro o Gloria Camila, solen cridar l'atenció de marques joves i que no fa gaire temps que són al mercat. Una manera de donar-se a conèixer.

«Moltes noies se sentiran identificades amb elles i per això són ideals per a aquest tipus de marques. Totes dues tenen estils molt diferents, però saben posar i cridar l'atenció».