Primer pla de Ramón García.

Ramon García, impactat en veure el canvi físic de la dona que li ha trencat el cor

Ramón García no dona crèdit a la nova imatge de la seva exdona

Si hi ha algú que fa anys que forma part del panorama social, és Ramón García. Famós per la seva capa durant l'emissió de les campanades, el presentador ara és protagonista dels mitjans per altres motius.

Ramón Garcia, protagonista per la seva separació

En tan sols uns mesos, farà un any des que la seva separació amb Patricia Cerezo es fes pública. Pocs dies de conèixer-se la ruptura, els mitjans s'amuntegaven a la porta de casa seva mentre que l'exparella feia la mudança.

Fonts properes a l'exmatrimoni van confessar als periodistes que aquesta relació «portava minvada força temps». A més a més, van assegurar que tot va esclatar durant la quarantena, ja que «estar tancats va acabar pesant molt».

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo.
Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo, van portar una ruptura tan pacífica com sigui possible | Europa Press

«Abans que tot acabés de mala manera han decidit acabar a temps i en bons termes», concloïen. És sabut que Ramón García i Patricia Cerezo van intentar salvar el seu matrimoni «però van prendre la decisió encertada», explicaven a 'El Español'.

Les filles que tenen en comú Ramón García i Patricia hi viuen, però això no és problema perquè el seu pare veu les nenes cada dia. Tot i que l'exmatrimoni va decidir mudar-se a dos pisos diferents, segueixen a la mateixa urbanització.

Rumors de terceres persones

Encara que la separació es va dur a terme de la millor manera possible, «sense cap desacord», els rumors sobre terceres persones van tacar el procés de separació. Alhora, fonts properes a l'exparella van assegurar a l'esmentat mitjà que «qui digui això o ho insinuï és que no els coneix en res».

Un any després de l'enrenou, Ramón García i Patricia Cerezo segueixen acaparant titulars. Sobretot la segona que, amb la seva nova relació, així com amb el seu brutal canvi físic, ha trencat el cor del presentador de televisió.

Ramón García, impactat amb el canvi físic de Patricia

Renovar o morir, aquest ha de ser el lema de Patricia Cerezo. Després de fer el pas d'allunyar-se de Ramón, està vivint una etapa molt diferent lluny del presentador.

Patricia Cerezo parlant amb un periodista.
Patricia Cerezo durant la Madrid Mercedes-Benz Fashion Week 2022 | Europa Press

Fa unes setmanes, anava a la Madrid Mercedes-Benz Fashion Week 2022 amb la seva nova parella Kiko. Però el més vistós no va ser ell, sinó el seu brutal canvi físic.

«Més maca que mai», «si s'ha fet alguna cosa, ho ha fet molt bé», exclamaven a càmera companys de professió de Patricia. Davant de tanta incertesa per aquest gran canvi, professionals de l'estètica han posat fil a l'agulla per descobrir quins retocs s'ha realitzat.

Entre ells, hi ha la de suavitzar «arrugues de la zona superior del rostre, front, entrecella i potes de gall». En resum, «un rejoveniment mitjançant la infiltració d'àcid hialurònic i hidroxilapatita càlcica» que ha renovat completament la cara de Patricia.

Un canvi que ha deixat impactat Ramón García, que no dona crèdit dels canvis que està duent a terme la seva exdona. I entre ells, hi ha el de la seva nova parella, molt assentat ja al nucli més proper de Patricia.

Patricia, novament enamorada

De moment, es desconeix si Ramón García manté relació sentimental amb alguna dona després de separar-se amb Patricia Cerezo. Però el que està clar és que la periodista sí que ho ha fet amb Kiko Gámez.

Muntatge fotogràfic de Patricia Cerezo amb el seu exmarit, Ramón García, i el seu nou xicot, Kike Gámez
Així és Kiko Gámez, el nou xicot de Patricia Cerezo | Catalunya Diari

«Ell ja es troba integrat a la seva vida; i viceversa. Encara no viuen oficialment junts, s'ho estan prenent amb calma pels fills de tots dos. Ella entén que no hi ha pressa per fer un pas d'aquesta magnitud», expliquen fonts properes a la parella.

Kiko Gámez, amb 45 anys, està divorciat i treballa al departament de màrqueting de l'empresa 'Tuenti'. Deixa enrere un llarg matrimoni amb fills en comú, i es troba ara en un moment màgic al costat de Patricia.