Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Sobera.

Carlos Sobera admet que la nena està a punt de néixer i revela qui és la mare

Carlos Sobera espera ansiós el seu imminent naixement

Carlos Sobera espera ansiós que la seva amiga i companya de programa tingui el seu primer fill amb el seu xicot. Lidia Torrent, la cambrera de First Dates i presentadora de Secret Story, està més il·lusionada que mai amb la idea de veure-li la careta a la seva filla.

La primera bebè de la companya de Sobera ja té nom i es dirà com la seva àvia materna, Elsa. Tant el pare, model i exfutbolista Jaime Astráin com la mateixa Lidia estan comptant els dies que falten. I és que, en principi, el 13 d'octubre vinent arribarà per fi la seva petita, un fet que desitgen amb totes les seves ganes.

El cas és que Carlos Sobera no és aliè al que està passant al futur nadó de la televisiva. El que té clar és que encara ha d'esperar una setmana abans que la seva amiga tingui la criatura.

Carlos Sobera confirma la notícia del nadó i sap que naixerà d'aquí a pocs dies

En unes històries d'Instagram, Lidia Torrent ha mostrat com es mou el nadó, especialment durant les hores nocturnes. A més, la parella de Jaime Astráin ha presumit de panxeta, cosa que ha encantat a tots els seus seguidors d'Instagram.

Primer pla de Lidia Torrent
Lidia Torrent espera amb moltes ganes el naixement de la seva petita Elsa | GTRES

És un període de felicitat absoluta per a la parella, que va començar la seva bonica relació d'amor fa tres anys, cap al 2019. Tots dos estan ara més units que mai.

Dies abans d'un moment idíl·lic a les seves vides, tant Lidia com Jaime van compartir una sessió de fotos a les seves xarxes socials en què tots dos surten més guapos que mai.

A més, perquè no li falti detall a la casa que la seva petita Elsa coneixerà d'aquí poc més d'una setmana, el matrimoni ho ha donat tot de part seva. L'objectiu, que la seva llar estigui tan decorada com sigui possible.

Carlos Sobera és conscient que naixerà i que farà molt feliços els seus pares

Això sí, de vegades succeeixen contratemps que poden provocar cert nerviosisme en els futurs pares. No tot ha estat de color de rosa en aquest procés i això ho sap bé Lidia Torrent.

Lidia Torrent i Elsa Anka
Elsa Anka ja sap que la seva filla, Lidia Torrent, la farà àvia en qüestió de dies | GTRES

La noia ha explicat als seus més de 300.000 seguidors que ha patit un problema que no l'ha deixat dormir últimament. La companya de Sobera ha estat molt clara en revelar, uns dies després d'un episodi concret, el patiment viscut en relació amb el moviment de la seva filla dins de la panxa. I és que segons explicava la protagonista d'aquesta història, durant uns quants dies el nadó s'ha descol·locat de posició. Això ha alarmat molt la coneguda presentadora.

El problema que va fer que Lidia Torrent es preocupés massa

El contratemps es va solucionar anant a la seva ginecòloga, que l'ha resolt sense més complicacions, tot i l'ensurt inicial.

Lidia se sentia tan angoixada que va prendre la decisió d'explicar aquest problema als seus seguidors i tots han agraït la sinceritat de la noia. Explicava que feia dues setmanes que s'havia girat. «La ginecòloga em va dir que si seguia de natges a la setmana 38 tenia l'opció de fer maniobra per col·locar-la o programar una cesària», ha revelat la catalana.

Torrent també ha ensenyat com ha crescut la seva panxa quan falten tan pocs dies per tenir la nena. «D'aquí a pocs dies surto de comptes, ja pesa 3,2 quilos», ha explicat als seus seguidors.