Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Broncano i Carlos Sobera amb expressions serioses i un emoji de cap explotant sobre un fons natural.

Carlos Sobera aireja una dada sobre David Broncano que gairebé ningú no podia imaginar

Carlos Sobera revela una inesperada dada sobre l'arribada de 'La Resistència' de David Broncano al prime time televisiu

Carlos Sobera, el carismàtic presentador de televisió, ha tornat a ser el centre d'atenció després d'unes reveladores declaracions sobre David  Broncano. En una entrevista acabada de concedir amb motiu de l'estrena de First Dates Hotel, Sobera no només va parlar sobre l'esperat llançament del programa en prime time de Telecinco. També va oferir la seva opinió sobre el panorama televisiu actual, destacant la competència que s'acosta amb l'arribada de Broncano al prime time.

David Broncano, conegut pel seu irreverent estil i el seu programa La Resistencia, es prepara per a un desafiament més gran: competir en el prime time. Aquest canvi ha generat una gran expectació tant entre els seus seguidors com a la indústria televisiva. Broncano ara s'enfrontarà a altres gegants de la televisió a la franja horària més cobejada.

Captura de David Broncano amb un feix de bitllets a La Resistència de Movistar Plus+
L'arribada de David Broncano a TVE provoca enrenou entre els seus competidors | Movistar Plus+

La declaració de Carlos Sobera sobre l'arribada de David Broncano a TVE

Carlos Sobera, en el seu estil franc i directe, no va dubtar a compartir els seus pensaments sobre l'arribada de David Broncano a la televisió pública.

Un tema que va tractar amb tot l'equip de First Dates a la darrera reunió que van mantenir. "L'únic comentari que hem fet sobre això a l'equip és que la nova temporada arribarà calenteta", va comentar entre rialles.

Sobera va assenyalar que tant David Broncano com Pablo Motos i Carlos Latre s'hauran d'adaptar a aquesta nova competència, ja que tothom ofereix un format similar d'entreteniment.

La versió diària del programa a Cuatro ja té una base sòlida d'espectadors, però ara enfrontarà una competència ferotge. A més d'El Hormiguero de Pablo Motos, TVE ha decidit apostar fort amb La Resistencia de David Broncano.

Muntatge de Carlos Sobera somrient assenyalant amb el dit i de fons el restaurant de 'First Dates'
Carlos Sobera confia a 'First Dates' davant de la competència de David Broncano | catalunyadiari.com, Mediaset

Carlos Sobera va destacar que First Dates ofereix una cosa única, enfocant-se al reality i l'amor, en contrast amb els programes d'entreteniment general.

"Nosaltres som l'única oferta diferent. Ells faran el mateix programa", va afirmar, referint-se a la similitud entre els programes de David Broncano i Pablo Motos.

Sobera es mostra optimista davant d'aquesta nova etapa. "L'horari és el que és, el camp té una extensió de 100 hectàrees i si en comptes de ser tres som setze els que hem de menjar d'aquí, caldrà repartir-se les hectàrees com puguem bonament", ha explicat.

El presentador confia que First Dates atraurà un públic diferent, cosa que considera un avantatge en la competència per l'audiència.

Fotografia de Carlos Sobera als enregistraments de First Dates Hotel
Carlos Sobera no tem l'arribada de 'La Resistència' | Mediaset

Carlos Sobera també va destacar que el seu programa no és tan familiar com El Hormiguero, que sol atraure un públic més jove i familiar.

"No som tan familiars com pot ser El Hormiguero perquè tenen formigues i fan riure els nens, però alguns també ens veuen a nosaltres", va afegir. Aquesta diferenciació és clau per a Sobera, que creu que el seu format de reality i amor té un atractiu únic.

Per tot això, Carlos Sobera es mostra segur que el seu programa trobarà el seu nínxol en aquest horari competitiu. "Estem tranquils i el que hagi de ser serà", ha conclòs.