Carlos Sobera presentant 'El Debate' de 'La isla de las tentaciones 2'

Carlos Sobera, entre l'espasa i la paret pel nou anunci del govern espanyol

El Ministeri de Consum ha prohibit que els famosos anunciïn apostes i jocs d'atzar

Després de l'anunci que ha fet aquesta setmana el Govern d'Espanya per regular la publicitat de les cases d'apostes, el nom d'un dels presentadors més famosos de la televisió s'ha tornat protagonista per sobre dels altres. Parlem de Carlos Sobera, el conductor del programa de l'amor 'First Dates' a Cuatro, qui ha estat 'trending topic' nacional a Twitter a conseqüència de la decisió aprovada pel Ministeri de Consum.

La nova regulació anunciada per Alberto Garzón, ministre de Consum, estableix límits en les franges horàries en què s'emeten anuncis publicitaris al voltant del joc, a més de fixar una taxativa prohibició d'exhibir en les mateixes instal·lacions esportives o samarretes d'equips i clubs.

El Govern deixa sense 'ingressos extres' a Carlos Sobera

Una mesura que també afecta les cares conegudes, ja que les persones famoses tampoc podran fer anuncis de jocs d'atzar o apostes. «Aquest Decret Llei posa fi a la llei de la selva», ha dit el ministre Alberto Garzón, que explica que aquesta mena de promocions provoca l'augment de la ludopatia en la societat.

Bé és cert que són diversos els personatges mediàtics que han utilitzat la seva imatge per a campanyes publicitàries de cases d'apostes, però en aquesta ocasió les xarxes socials han sigut molt punxants i sarcàstics amb Carlos Sobera. Pocs minuts després de fer-se pública la nova normativa, el seu nom ha sigut un dels més comentats per part dels usuaris de Twitter, tal com es pot veure en els següents tuits.

Tot i que el presentador de Telecinco és un dels homes més habituals en aquesta mena d'anuncis de cases d'apostes, són diversos els personatges famosos que han accedit a participar en aquests anuncis de televisió. Jorge Javier Vázquez és un altre dels presentadors de 'Mediaset' que promocionen casinos en línia, espots que ha compartit en més d'en una ocasió amb la seva companya de 'Sálvame', Belén Esteban.

L'actor José Coronado, que va agafar el relleu de Carlos Sobera a la mateixa casa d'apostes on ell es va iniciar en la promoció d'aquests anuncis, o futbolistes com Cristiano Ronaldo, Gerard Piqué o Neymar són altres de les cares conegudes que també han aparegut en aquesta mena d'anuncis. Uns ingressos extres que a conseqüència de l'últim decret del Govern no podran desenvolupar en els pròxims temps.