Primer pla de Carlos Sobera.

Carlos Sobera preocupa en admetre que la seva relació no funciona i que acabarà aviat

Carlos Sobera està desolat després de reconèixer que el problema no té solució

Carlos Sobera és conscient que el pròxim reality que s'estrenarà d'aquí a poques setmanes a Telecinco és una incògnita respecte les audiències. I tot malgrat els primers noms que han sortit a la llum per embarcar-se a Pesadilla en el paraíso. Els primers set elegits han impactat a nombrosos usuaris de les xarxes socials.

Tot i el càsting que ha escollit la direcció del programa, cal veure si els espectadors s'enganxen definitivament. Parlem d'un tipus de format que fa anys que no s'emet a Telecinco.

Podem dir que Pesadilla en el paraíso serà una versió millorada, amb Carlos Sobera de presentador, d'un famós reality que va fer parlar molt fa anys, La Granja de los famosos.

Carlos Sobera sap que el futur pinta malament, però ha de donar la cara

En aquesta ocasió, el pròxim format que prepara Telecinco per als pròxims tres mesos no portarà el segell de la conducció de Jorge Javier Vázquez.

I és que des de la cadena de Fuencarral han decidit que siguin Carlos Sobera i Lara Álvarez els dos presentadors titulars del nou concurs. Un format que vol fer reflotar les audiències de Telecinco una vegada per totes.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
Carlos Sobera està nerviós pel que pugui passar al setembre | Mediaset

Unes audiències que en l'últim any han patit massa els estralls de la bona salut de la seva competència, Antena 3. No hi ha qui desbanqui la cadena de San Sebastián de los Reyes, però Paolo Vasile creu tenir la medicina per treure'ls el primer lloc amb el nou programa presentat per Carlos Sobera.

Tot i collir uns resultats decents amb Supervivientes 2022, la cadena de Fuencarral sap que per obrir la temporada ha de donar un cop d'efecte. Ho ha d'aconseguir per intentar liderar les audiències aquests últims mesos de l'any.

Carlos Sobera admet que hi haurà espectadors que censuraran el fitxatge

Dins la cúpula de Telecinco hi ha por que aquest nou format, presentat per Carlos Sobera, no acabi d'agradar al públic. Va passar així amb el poc seguit Secret Story de fa uns mesos. Recordem que aquest concurs sobre els secrets dels famosos era una versió reciclada del per ara oblidat i icònic Gran Hermano.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega ha confirmat un gir que no s'esperava | Instagram

La pressió és a sobre de la taula i la productora espera que els famosos de la talla d'Omar Sánchez, Pipi Estrada o Gloria Camila estiguin en aquest format. Tot i que saben que també se'ls pot tornar en contra per l'aparició d'algun d'aquests personatges tan coneguts al món del cor.

Per exemple, els seguidors acèrrims de Rocío Carrasco i enemics de Gloria Camila ja han deixat clar que no donaran confiança a aquesta primera edició de Pesadilla en el paraíso. No ho faran per tenir una de les persones que estan en contra del testimoni de Rocío Carrasco. I tot després de comptar el seu patiment durant els últims 20 anys que ha estat en silenci.

Una baixa sensible al capdavant de Pesadilla en el paraíso

Alhora, també cal ressenyar, com comentàvem anteriorment, que el fet que Jorge Javier Vázquez sigui substituït per Carlos Sobera, pot ferir de mort les audiències del concurs. Que el català no estigui al capdavant és un deure que deixa molts dubtes al bo de Paolo Vasile.

Tot i que els últims anys Carlos Sobera ha anat guanyant notorietat i fins i tot afecte per part del públic, l'absència de Jorge Javier s'anticipa definitiva. Serà el taló d'Aquil·les del pròxim reality de Mediaset.

Veurem si amb els següents noms que surtin, l'audiència del programa acaba confiant en aquesta nova opció de Telecinco per entretenir els espectadors de cara a la tardor que ve.