Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Andrea Janeiro i Daniel Wozza

Daniel Wozza, xicot d'Andrea Janeiro, preocupat pel nou amic que l'acompanya

Daniel Wozza ha sorprès Andrea amb un altre

Daniel Wozza, el xicot d'Andrea Janeiro, tindria motius per estar preocupat. La noia manté una relació molt especial amb un altre home. De moment, se sabria molt poc sobre aquest assumpte, però una de les dues parts ja hauria donat detalls del vincle que els uneix.

La filla de Belén Esteban s'ha convertit en una de les cares més conegudes del país gràcies a la col·laboradora. Tot i que ha fet tot el possible per passar desapercebuda, el permanent conflicte entre els seus pares la va catapultar a la fama sense voler-ho. Els pocs detalls que es coneixen sobre la vida privada sempre han sortit de la boca de la seva mare.

La filla de Belén Esteban ja fa uns quants anys que és al costat de Daniel Wozza. Formen una parella molt estable, i el jove tindria el vistiplau de la 'princesa del pueblo'. Tenen una vida molt discreta, sense grans malbarataments, o almenys no en presumeixen en xarxes socials.

La primogènita de Jesulín està orgullosa de tenir un grup de coneguts molt selecte. No tothom pot formar part de la colla. Necessita assegurar-se que són gent de confiança, que no s'hi acosten per l'interès.

Des de molt jove va tenir molt clar el que desitjava a la vida. Volia per tots els mitjans ser un personatge anònim, i així ho va transmetre a la premsa quan va fer els 18 anys. Això sí, sent certa atracció per la televisió i els mitjans.

Andrea Janeiro amb la seva parella Daniel Wozza sopant
Andrea Janeiro i el seu xicot Daniel Wozza | Xarxes socials

De fet, desitja treballar al mig, però sempre darrere de les càmeres. Recentment es graduava en Comunicació Audiovisual a una universitat britànica. Es troba molt més còmoda en un segon pla, evitant en tot moment ser ella la notícia.

Andrea Janeiro va decidir al seu dia marxar a l'estranger per formar-se. Era la seva manera de fugir de la pressió mediàtica però també de perfeccionar el seu anglès. Tot i la distància, mai no es va oblidar de Daniel Wozza, a qui intentava veure el màxim possible.

És habitual que la noia acompanyi la seva mare a festes i a actes. Encara que mai no posin juntes, intenta donar-li tot el seu suport. Possiblement ha estat en un d'aquests esdeveniments on va conèixer un dels seus íntims.

Encara que les càmeres no la gravin i passi desapercebuda per als espectadors, gairebé sol estar sempre al costat de Belén. En alguna ocasió fins i tot se l'ha vist pels passadissos de Telecinco.

Andrea Janeiro amb la seva parella Daniel Wozza
Fa anys que Daniel Wozza i Andrea estan junts | Xarxes socials

En una d'aquelles reunions a què sol acudir amb la seva mare li van presentar a Mario Vaquerizo. Pel que sembla, entre ells hi va haver molta química. Des del primer moment van encaixar a la perfecció i s'han convertit en ungla i carn, asseguren.

Daniel Wozza pot estar tranquil amb Andrea Janeiro

Daniel Wozza se sent molt tranquil amb les amistats de la parella. Els que l'envolten solen ser la gent de sempre, i alguns companys de professió de sa mare. Sap perfectament qui pot encaixar al seu grup.

El marit d'Alaska es porta perfectament també amb Belén Esteban des de fa anys. En públic s'hi han dedicat molts missatges d'afecte. És evident que s'admiren mútuament.

Un cop graduada, Vaquerizo no va dubtar a alegrar-se per la jove. «És amiga meva», confessava orgullós. La va definir com «una nena meravellosa, molt disciplinada, i quan la vaig veure graduar-se el que vaig fer va ser compartir aquell moment d'alegria amb ella».

Andrea Janeiro es prepara per a una nova etapa a la seva vida. Arriba el moment d'endinsar-se al món laboral i possiblement d'independitzar-se amb Daniel Wozza. Belén ens mantindrà informats de tot això.