Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González amb la boca oberta

Adela González perd l'esperança: ja sap que ell no tornarà després de la ruptura

Adela González ja té clar que cal girar full

Adela González és la nova dona de moda a l'univers Sálvame. La presentadora aterrava per sorpresa al programa més polèmic de la televisió i deixava tothom bocabadat.

Són molts els professionals del periodisme que no volen tenir cap mena de relació amb un espai que munta el xou cada tarda. Té dades d'audiència força considerables, però acumula també moltes crítiques i fins i tot sancions pels continguts que tracta.

Adela, amb un gir de 180 graus a la seva carrera, després de dedicar-se a informatius i l'entreteniment, fitxava per Sálvame en un moment d'audiències pobres. Potser va ser ella el talismà que necessitava el programa, però ha remuntat lleugerament durant aquest estiu i ara torna a gaudir de dades acceptables.

Adela González s'ha adaptat a la perfecció al format. Li va costar inicialment entendre el joc que s'hi dona cada tarda, però una vegada li ha agafat el truc, se la veu realment còmoda.

Afegida a la seva professionalitat, destaca la complicitat d'Adela amb molts dels col·laboradors de l'espai. En temps rècord, ha sabut guanyar-se el respecte i l'afecte dels companys i ha començat a empatitzar amb els drames de cadascú.

Adela González assumeix que no hi ha marxa enrere

Un dels últims disgustos que s'ha endut Adela González és el final de la relació de Marta López amb el seu xicot, Rubén Gaha. Fins fa pocs dies semblaven la parella perfecta. Ella es mostrava enamorada com mai i ell, més tímid, li seguia el corrent lloant també les qualitats de la zamorana.

Marta és experta a passar de la felicitat absoluta a la ruptura amb les parelles en temps rècord. Li va passar amb Alfonso Merlos o amb Efrén Reyero, sense anar més lluny.

Fotomuntatge d'Adela González i Marta López
Adela González dona el seu suport després de la ruptura | Telecinco

Aquesta vegada semblava diferent, però no ho ha estat. Aurelio Manzano destapava la notícia que Marta confirmava als platós de televisió.

Tot i que fins i tot tenien plans de casament junts després d'un any de relació, «al final no ens enteníem. Deixes una persona, estimant-la, i saps que aquesta persona t'estima a tu, però veus que no es pot».

Marta ha perdut uns quants quilos pels problemes d'aquests darrers temps. «Ho he passat malament i porto passant-ho malament molt de temps, però ara ja m'he relaxat».

Adela ha vist clarament que Marta no està bé i així ho ha manifestat a plató. L'exconcursant de Gran Hermano afirma que «no hi ha terceres persones» i que fa uns dies, veia possibilitats de tornar amb Rubén, «però avui ho veig molt complicat. Aquesta relació s'ha acabat i de moment és impossible».

No han transcendit més detalls sobre aquesta notícia. Potser Marta els expliqui els propers dies. El que sembla clar és que sortir amb Marta López és sortir amb la popularitat, amb la televisió i amb el fet que et coneguin pel carrer.

Ella fa més de 20 anys que es dedica a la televisió i qui vulgui estar amb ella, ho ha d'assumir.

Adela, una temporada prometedora a Mediaset

Adela González seguirà, previsiblement, al capdavant de Sálvame durant la temporada que comença al setembre. Així ho considera el portal especialitzat en televisió Algo Pasa.

Foto d'Adela González i María Patiño a 'Sálvame'.
Adela González sap que pot quedar-se tant de temps com vulgui | Telecinco

Afirmen que «és l'exemple perfecte de bona professional. Va arribar prudent, es va menjar crítiques de tots colors i va saber adaptar-se a la perfecció al format». També asseguren que «tots els que han compartit alguna vegada redacció amb Adela destaquen la bona persona, professional i afectuosa que és».

La basca, segons aquest portal, «s'ha convertit en una de les peces clau del programa», cosa que efectivament salta a la vista cada tarda. «Seguirà al setembre, a l'octubre i tot el temps que ella vulgui... o la deixin», afirmen.