Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Benito plorant

Rosa Benito explica la veritat sobre el càncer que li ha fet perdre els nervis

Rosa Benito va destapar un secret terrible que posa en perill un membre de la família

No hi ha dubte que per a Rosa Benito, aquest últim any està sent summament difícil i dur. Des que es va estrenar la primera docusèrie de la seva neboda Rociíto, l'excunyada de La más grande va haver de bregar amb l'assetjament dels mitjans.

Encara que Rocío, contar la verdad para seguir viva va posar sobretot contra les cordes Antonio David Flores, la veritat és que altres familiars de Rocío Carrasco van acabar sortint perjudicats. Entre ells, la mateixa exdona d'Amador Mohedano, que després de la mort de la seva cunyada es va mantenir al costat de la neboda, però va canviar completament de postura pocs anys enrere.

Va ser la segona part del documental de la dona de Fidel Albiac, En el nombre de Rocío, que va provocar que Rosa Benito estigués al punt de mira. Així mateix, el format de Telecinco va recuperar algunes declaracions molt polèmiques que al seu dia va donar la col·laboradora de Ya es mediodía sobre la veritable relació entre Rocío Jurado i José Ortega Cano.

Rosa Benito sobre Ortega Cano: «no va pagar ni un duro!»

Per a ningú és novetat que Rosa Benito estigui al bàndol dels Mohedano-Ortega. Des que es va estrenar la primera docusèrie, la perruquera immediatament va decidir posicionar-se al bàndol de la família del seu exmarit i de l'excònjuge de La más grande.

No obstant això, la veritat és que hi va haver algun temps en què tia i neboda van estar molt unides, sobretot després del seu conflicte amb Antonio David. Tanmateix, tota aquesta situació va canviar anys després de la mort del membre clau del clan: Rocío Jurado.

Primer pla d'Ortega Cano.
El pare de Gloria Camila ha estat acusat greument per Rosa Benito. | GTRES

Va ser la mateixa Rociíto qui va confessar que ella havia decidit apartar-se de la seva família per un clar motiu. «És gent que suposadament estimen, adoren i veneren la meva mare i, al final, t'adones que és tot mentida», va explicar llavors.

Ara, però, amb una Rosa Benito més a prop del clan Ortega que mai, s'ha descobert la veritable opinió de la tertuliana de Ya es mediodía sobre l'extorer. El vídeo en què es mostren les declaracions que va donar aleshores la perruquera sobre el vidu de la cantant són de l'any 2012.

Així mateix, a les imatges es veu una Rosa asseguda al plató de Sálvame Deluxe per oferir tots els detalls sobre els últims anys de vida de la seva estimada cunyada. Arran d'això, la col·laboradora es queixava que el torero no hauria pagat res del tractament a què estava sotmesa Rocío Jurado a Houston per curar-se del càncer.

«Jo et dic aquí i ara, davant de tots els que ens estan veient, que no va pagar ni un duro… Ni un duro!», esclatava. No només va sorprendre aquesta revelació de l'exdona d'Amador Mohedano sobre el pare de Gloria Camila, sinó les paraules que va dedicar a la seva neboda.

«El deute que havia quedat de Houston el paga Rocío Carrasco quan es queda amb la casa (La Moraleja) i es paga la malaltia de la meva cunyada», va assegurar contundent. Sens dubte, un testimoni que posa en dubte la veracitat de les paraules que pronuncia actualment Rosa Benito.

Rosa Benito ataca Rocíito on li fa més mal

Tot i que aquests mesos les intervencions en plató de Rosa Benito han disminuït de forma dràstica, la col·laboradora continua expressant públicament la seva opinió a través de les seves xarxes socials.

De fet, ahir 17 d'agost, la tertuliana va publicar una emotiva foto acompanyada d'un contundent missatge que, sens dubte, anava dirigit a Rociíto. A la instantània en qüestió es mostra Amador Mohedano i a ella totalment abatuts acudint a l'hospital de Houston on estava ingressada La Jurado.

«No és una fotografia que m'agradi, em porta a moments de plor, d'angoixa, de dolor, d'incertesa, de ràbia, de por… Perquè ara ens jutgen, quan la que no eres, ets tu. Ai senyor… que sap ningú… que sap ningú», escrivia.

Sens dubte, la guerra familiar entre Rocío Carrasco i el clan Mohedano- Ortega segueix el seu curs. Només el temps dirà si la situació es calmarà o, si per contra, cada cop anirà a pitjor.