Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Díaz, El Cordobés, somrient

Manuel Díaz confessa que marxarà de casa en descobrir què faltava al seu matrimoni

Manuel Díaz ha parlat d'aquesta mancança a Instagram

Manuel Díaz es troba en aquests moments molt enfeinat, torejant a les places de tot Espanya. La seva agenda treu fum i gairebé no té temps per a res, però sí que ha tingut temps per revelar públicament una cosa. En concret, per revelar a les xarxes el que li falta en el seu matrimoni.

Però hi ha una cosa que el preocupa i estaria disposat a marxar de casa per aquest motiu. Ens estem referint que troba a faltar una escapada amb la seva dona, Virginia Troconis.

Manuel Díaz troba a faltar alguna cosa en la seva relació

El torero, que ha hagut de suportar rumors d'embaràs de la seva filla gran, està feliç per tenir tants compromisos professionals aquestes setmanes. Ha estat a les places d'Osca, Fuengirola i Burgos, entre altres ciutats. Encara que això no implica que no trobi a faltar tenir temps per estar al costat de Virginia.

De fet, enyora poder fer un viatge junts i així ho ha deixat clar a les xarxes socials. Ho ha fet compartint una fotografia al costat de la veneçolana, on apareixen afectuosos, riallers i molt còmplices.

Aquesta instantània l'ha acompanyat del text següent: «La vida és una aventura que és encara més meravellosa si tens la fortuna de poder compartir-la amb algú a qui estimes. Records del nostre viatge a Puerto Rico. Cal una altra escapada junts».

Precisament aquesta opinió, el fet que necessiten tenir uns dies per a ells sols, també la comparteix la seva dona. I és que ella mateixa ho ha reconegut responent a la publicació esmentada: «Sí, què ganes. A veure què organitzem».

Així, tots dos han deixat clar que segueixen tan enamorats com el primer dia i que continuen volent fer molts plans junts. Una cosa que ha provocat la reacció de molts seguidors de Manuel a Instagram. Ho han fet escrivint missatges com «Parella bella, seguiu així», «Sou una parella ideal en tots els sentits» i «Que continuï així per sempre».

Primer pla de Manuel Díaz i la seva dona Virginia Troconis, posant sormients
Manuel Díaz té clar que troba a faltar una escapada amb la seva dona, Virginia Troconis. | Europa Press
 

Manuel Díaz i Virginia Troconis, una relació duradora i consolidada

L'exmarit de Vicky Martín Berrocal va trencar la seva relació amb la dissenyadora el 2001, després de quatre anys de matrimoni i una filla en comú. La ruptura va ser tant inesperada com dolorosa, però aviat l'amor va tornar a trucar a la porta del torero. Va conèixer Virginia Troconis i l'amor va ser instantani.

Tenien en contra la diferència d'edat entre ells, 11 anys, i la seva professió. I també la dura tragèdia que ella acabava de viure, la pèrdua del que havia estat el seu xicot durant quatre anys. Però, en aquest cas, l'amor va poder amb tot i van començar una vida junts aquí.

I el 2004 van decidir passar per l'altar a la seva terra, Veneçuela. Aquest va ser el punt de partida d'un matrimoni que acaba de fer fa molt poc la majoria d'edat, els 18 anys. Per això, han passat a ser una de les parelles més sòlides del panorama social del país.

Foto de Manuel Díaz 'El Cordobés' amb els seus fills.
Manuel Díaz està encantat amb la família que ha format amb la seva dona. | Europa Press
 

Continuen mantenint la complicitat, la passió, l'amor i la comprensió. I d'això en són testimonis, no només la primogènita, sinó també els dos fills que han tingut en comú. Ens estem referint a Manuel, que ha fet ara ja 18 anys, i a Triana, de 14 anys.

Han estat i estan junts per sobre de tot i de tots, fins i tot davant dels problemes d'ell amb el seu pare. Formen un bon equip.