Primer pla de Makoke.

Makoke comparteix casa amb l'home equivocat i els diners desapareixen de sobte

Makoke ha estat molt criticada

Makoke s'ha tornat a convertir en notícia. Després de molt de temps allunyada del focus mediàtic, la col·laboradora de televisió ha estat durament criticada després de sortir a la llum unes compromeses fotos de la llar que va compartir amb la seva exparella.

Des que va trencar la relació amb Tony Spina, no s'ha tornat a saber res de la vida amorosa de la televisiva. Tot apunta que, després dels seus dos sonats fracassos sentimentals, Makoke ha après la lliçó.

El darrer dimarts, 16 d'agost, el programa Sálvame va emetre unes imatges de la residència que Kiko Matamoros i la seva exdona van comprar quan encara estaven casats.

La malaguenya va compartir a les xarxes socials unes instantànies del seu jardí després que el seu fill, Javier Tudela, s'encarregués de fer-li un canvi d'imatge a la zona. Tanmateix, sembla que totes aquestes cures no han estat suficients. Gràcies a aquestes fotos, ha quedat al descobert l'estat en què es troba la llar familiar.

Foto de Makoke amb ulleres de sol.
Makoke ha estat molt criticada per les seves darreres fotos. | EP

L'exmarit de Makoke l'ataca durament 

Makoke no ha tingut gaire cura a l'hora de mostrar l'estat de la residència que va compartir amb Kiko Matamoros durant el seu matrimoni. Tal com s'ha pogut veure a Sálvame, l'estat de les zones exteriors no pot ser pitjor. Segons s'ha pogut veure a les imatges que la tertuliana de Telecinco ha publicat a les xarxes socials, el jardí de l'habitatge ha patit algun deteriorament, que ha cridat l'atenció dels col·laboradors del format: «si això està així per fora, com estarà per dins?».

Sens dubte, el que s'ha quedat més impactat ha estat Matamoros. L'exmarit de Makoke no donava crèdit a allò que estava veient, ja que, quan ell vivia en aquell lloc, «havia contractat un jardiner i hi havia unes plantes de bambú molt boniques».

«Ara, no m'importen la vida d'aquesta senyora, el seu jardí i el gat que surt a les fotos», ha assegurat amb duresa el col·laborador de Sálvame. «De veritat, cadascú que tingui la casa com vulgui o com pugui».

Foto de Kiko Matamoros i Makoke
L'exmarit de Makoke l'ataca durament. | GTRES

D'altra banda, l'exsupervivent no ha volgut valorar la feina que ha fet el fill de Makoke al jardí durant les vacances d'estiu de la mare. «No vull ofendre aquest noi, ni ningú. Per aquesta casa no tinc gens d'estima. Només reclamo la part econòmica que em correspon i espero que algun dia pugui fer-se realitat. I res més. Tant me fa el que els passi, no m'importa».

Kiko va aprofitar l'ocasió per aclarir una altra de les polèmiques que s'ha generat al voltant d'aquest immoble: el preu. «Jo no m'he gastat 2 milions d'euros en aquesta casa, jo vaig pagar uns 100.000 euros. Jo la vaig comprar per una oportunitat que vaig tenir amb la promotora i la vaig comprar per 1.350.000 euros», va assegurar l'exrepresentant de famosos.

Makoke no manté molt bona relació amb Kiko

Des que Makoke i Kiko van posar punt final al seu matrimoni, tots dos van entrar en una guerra mediàtica que sembla no tenir fi. No obstant això, el que més li va fer mal al col·laborador de Sálvame va ser el seu distanciament amb Anita.

Per a la dissenyadora de moda, la separació dels seus pares va ser un cop dur. Per això, va prendre la decisió de posicionar-se del costat de la seva mare. Tot i que avui segueix sense parlar-se amb el seu progenitor, la veritat és que el darrer mes de juliol, la noia va confessar que volia reprendre el contacte amb el tertulià.

«La rancúnia, l'enveja i l'odi són coses amb què no he crescut. Sé perdonar i sé demanar perdó. M'agradaria fer una lectura positiva… Jo tampoc perdo l'esperança, encara que de vegades es viu més còmode sense esperança perquè sovint és una fàbrica de dolor i decepció. Jo espero que, amb el temps… La vull com vull la resta dels meus fills i, suposo que, tard o d'hora, ens haurem de retrobar i intentar posar solució a la nostra separació», va assegurar Kiko

▶️ Vídeo del dia