Primer pla d'Isabel Preysler.

Isabel Preysler no és capaç de confessar la infidelitat i vol deixar-ho

Isabel Preysler, contundent a l'hora de referir-se a les infidelitats del seu exmarit

Isabel Preysler és una celebrity coneguda per tothom, que ha protagonitzat les portades de les publicacions més importants de la premsa rosa espanyola. Sempre ha estat una dona que s'ha caracteritzat per la seva elegància i discreció, i no és habitual que parli de les seves intimitats, especialment en els últims anys.

Però Isabel va haver de parlar obertament en una entrevista per a Vanity Fair fa uns anys. I en aquella ocasió va parlar de les infidelitats del seu ex, Julio Iglesias. Ara, és feliç amb Mario Vargas Llosa, però en el passat no ho va ser tant.

Imatge de Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler.
Isabel Preysler i la seva parella, Mario Vargas Llosa. | GTRES
 

Fa més de cinc dècades que va arribar al país i, des del principi, Isabel Preysler es va convertir en un dels personatges més icònics del món rosa. Quan ja fa més de 45 anys de la seva arribada, va ser tan sincera com va ser possible sobre alguns aspectes del seu mediàtic matrimoni amb el cantant espanyol.

Isabel Preysler ho va explicar tot sobre les infidelitats

A més de parlar de Julio Iglesias, també s'ha referit a Carlos Falcó i Miguel Boyer, els homes de la seva vida. Els seus fills Enrique i Julio, i les seves filles Chabeli, Tamara i Ana, també han estat protagonistes de l'entrevista esmentada.

Preysler no ha tingut cap problema a l'hora d'explicar un dels moments més complicats de la seva vida, quan es va casar amb Julio Iglesias. I és que va confessar que es va casar embarassada, encara que sempre es va comentar que la seva filla Chabeli havia estat setmesina.

Isabel Preysler i Julio Iglesias
Isabel Preysler i una de les seves exparelles, el cantant Julio Iglesias. | CatalunyaDiari
 

«Podria dir que ens vam casar perquè estàvem enamorats i seria veritat, però el cert és que em vaig quedar embarassada. Aleshores semblava una tragèdia no passar per l'altar».

«El capellà que ens va casar a Julio i a mi el gener del 1971 va declarar que mai havia vist una núvia plorar tant a la seva vida, estar tan, tan trista. Simplement sentia que no era el moment encara», explica a Vanity Fair.

La dona que ha rebut tota mena de comentaris durant la seva vida ha parlat sense embuts sobre les infidelitats de Julio. També de la mentalitat de les mares d'aquella època. I és que moltes vegades es pensava que les dones havien d'aguantar les infidelitats.

▶️ Vídeo del dia

«No podia entendre que em separés d'un senyor que m'estimava tant»

«I després vaig ser molt feliç, perquè Julio es va comportar de forma adorable amb mi fins al final. Les coses es van posar més tenses quan li vaig demanar el divorci. Mami no podia entendre que em separés d'un senyor que m'estimava tant. Perquè és clar, Julio no era fidel, però m'adorava», expressa.

Referint-se als episodis més durs, Preysler ha parlat de com va ser de difícil la pèrdua de tres dels seus cinc germans. «Érem sis germans i tres ja han mort».

Foto d'Isabel Preysler.
Isabel Preysler confirma el que passava al matrimoni. | GTRES
 

«El 2011 va morir la meva germana Beatriz d'un càncer de pulmó, Carlos va morir víctima d'un altre càncer el 2013. I Enrique se'n va anar amb 25 anys, el 1971. Vaig pensar que la meva mare no es recuperaria mai».

Alhora, no va defugir a comentar el capítol de Miguel Boyer. I diu que va ser un amor a primera vista, «no va ser culpa de Carlos, va ser meva, què vols que et digui. Ho vaig sentir moltíssim per ell, però em vaig enamorar».

«És veritat que Miguel em va fascinar. Era molt brillant, tenia molt sentit de l'humor. Però també és una persona seriosa i em va dir que per a ell aquesta relació era molt important i no perquè em divertís i m'ho passés bé», confessava Isabel el 2014.