Posado de Alejandra Rubio davant el cartell de 'La isla de las tentaciones'

Alejandra Rubio guanya una dinerada després de revelar el nom de la seva primera filla

Alejandra Rubio acaba de fer un pas que li reportarà grans crítiques

Alejandra Rubio porta un temps una mica dispersa, malgrat que intenta dissimular-ho. A banda d'això, ja tenia la vida més o menys organitzada i presumia d'independència domèstica i econòmica.

La filla de Terelu Campos té actualment 22 anys i, des que Terelu la va presentar oficialment quan en va fer 18 en una revista, ha lluitat per fer-se famosa, però sense els sacrificis que avui dia comporta això.

És a dir, Alejandra va evitar tot el temps que va poder entrar al cercle televisiu per guanyar-se la vida. Va intentar pintar, ser actriu, relacions públiques d'una discoteca o 'influencer' abans que seure en un plató.

Tot i això, va veure que la televisió eren diners fàcils i còmodes i no va poder evitar-ho. De La Isla de las Tentaciones, a comentar el 'reality' va passar a Viva la vida, on ja va entrar al drap en les polèmiques familiars, convertint-se en un personatge més.

A més, acceptar el fet de guanyar-se la vida a l'ombra de la seva família i amb les portes televisives obertes per ser filla de qui era l'ha ajudat. S'ha pogut emancipar, anar a viure amb el seu xicot i portar una vida de luxe i diversió durant uns quants mesos.

Tot i això, Viva la vida ha desaparegut i Alejandra s'ha quedat sense feina. Era l'únic que tenia fix, quatre dies al mes, segons comentava Terelu fa poc. Possiblement, a causa d'això, no l'hem vist de iot en iot, com altres 'influencers', aquest estiu, ja que els diners no li sobren.

Malgrat això, assegura que vol reprendre les classes d'interpretació, que mai s'ha pres gaire seriosament i els seus plans de ser mare jove també hauran d'esperar.

Feliç amb el seu xicot, Carlos Agüera, fa no gaire confessava les seves ganes de ser mare aviat. De fet, ja tenia fins i tot pensats els noms del seu nadó. Si era nena, s'anomenaria Lola o Ginebra i si era nen, Tadeo.

Però ara que les coses han canviat i la necessitat de facturar estreny, Alejandra acaba d'anunciar el que mai semblava que faria.

Alejandra Rubio concedeix la seva entrevista més esperada

Alejandra Rubio se suma al carro de Las Campos una vegada més i participa en el que es preveu l'avantsala del seu fitxatge per Sálvame. Sí, el programa en què treballa el seu pitjor enemic, Kiko Hernández.

Aquest divendres, la filla de Terelu Campos s'asseurà al Deluxe per concedir una entrevista. Després de nou anys sense fer-ho, la presentadora (i entrevistadora) serà la seva mare, Terelu. Així es tanca el cercle i Alejandra ja posa el peu a La Fábrica de la Tele, la productora que no volia veure ni en pintura.

Mesos enrere va ser ella mateixa la que va claudicar i va tornar a Sálvame després d'haver renegat el més gran del programa. Així mateix, Carmen Borrego, ja va fer-ho temps enrere. L'única que es resistia a fer el pas era Alejandra, defensant la seva dignitat i el fet de no passar per l'anella davant els qui la criticaven.

Però aquest atac d'integritat ha durat poc, i Terelu Campos té molt a veure amb la decisió que ha pres Alejandra. Així doncs, li ha aplanat el camí perquè la seva entrada triomfal a l'univers de La Fábrica de la Tele sigui suau i sense gaires problemes.

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio ja ha tingut altres partits amb Terelu davant de les càmeres | MEDIASET

No sabem encara si hi haurà Kiko Hernández entre els col·laboradors que entrevistin Alejandra Rubio. Terelu, que ja ha après a crear expectatives reaccionava afirmant que «crec que és de les pitjors coses que et poden passar».

Segons ella, «és molt complicat perquè coneixes molt, estimes molt, protegeixes molt... és una barreja d'ingredients que dificulten molt l'entrevista». Si no fos perquè ja les coneixem i sabem que manegen el drama televisiu com poques, ens la creuríem.

Aquesta entrevista també reportarà a Alejandra una dinerada que l'ajudarà a sanejar els seus comptes, mentre no encarrila els nous projectes professionals. Aquesta tardor, doncs, podem tenir triple ració de Campos a les tardes. No volies brou? Doncs pren tres tasses!