Primer pla de Pepe Navarro.

Pepe Navarro es rendeix amb Alejandro Reyes: «Qualsevol mare ho faria»

Alejandro Reyes ha tornat a carregar contra Pepe Navarro

La relació entre Pepe Navarro i Alejandro Reyes continua sent insostenible. Pare i fill no acaben d'apropar postures, sobretot perquè el presentador es nega a acceptar-ne la paternitat.

Mentre que, per altra banda, Alejandro ha decidit posar terra pel mig i allunyar-se del conflicte. Però, malgrat això, el jove sempre ha mostrat el màxim suport a la seva mare, Ivonne Reyes.

«No he explicat mentides, diguin el que diguin, des del principi fins al dia d'avui, fins que em mori, continuarà sent el mateix, i després si hi ha un després, continuarà sent el mateix», es defensava la veneçolana.

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Alejandro i Ivonne Reyes es tenen l'un a l'altre | GTRES

La batalla judicial entre ella i Navarro segueix en ple apogeu. Un enfrontament que la mateixa Ivonne qualificava de 'ridícul', encara que estava «orgullosa d'haver arribat fins aquí i de ser escoltada».

«La Fiscal demana la meva absolució, considera que no s'ha comès cap delicte i ja està, però són coses molt desagradables», comentava Pepe Navarro , molt content amb la resolució.

«Jo estava convençut que com que no hi havia proves, ni una sola evidència, això s'apagaria. Vaig tenir la mala sort que, tot i demostrar que tot el que deia era mentida, em van adjudicar la paternitat», es lamentava.

I és que el comunicador insisteix que no és el pare d'Alejandro Reyes i que tot es tracta d'un gran engany de la veneçolana per treure'n diners.

Per part seva, el jove prefereix mantenir-se al marge i està completament enfocat en la seva carrera de moda.

Primer pla d'Alejandro Reyes
Alejandro Reyes no permet que Pepe Navarro menyspreï la seva mare | Europa Press

«Jo l'únic que et puc explicar és sobre la roba, tot està molt bé, seguim donant canya al món, a la vida i a la feina, que costa i cal guanyar-se el pa de cada dia», confessava fa poc negant-se a parlar de Pepe Navarro.

Alejandro Reyes es nega a parlar del seu pare

«La meva mare sempre està donant-nos suport, igual que qualsevol mare faria. A la meva edat, ella feia el mateix, un artista que comença ha de buscar la manera d'anar remunerant tot el que va fent», apuntava llançant-li una clara indirecta al seu pare.

▶️ Vídeo del dia

«Estic entre els EUA i Espanya, estic fent moltes coses, però ara m'estic formant als EUA i donant canya al cinema allà, també, a part de la moda», explicava sobre els estudis a l'estranger. Una bona manera de girar full i buscar el seu propi camí lluny del drama familiar.

Alejandro es defineix a si mateix com a «artista, crec que sóc una persona que emprèn, vull portar això a la gent de la nostra edat, que es posi a emprendre i, sobretot, que no tingui por a l'hora de fer negocis».

Pel mateix motiu, el jove es considera un apassionat del cinema i gaudeix «amb el tema de la interpretació, amb els cursos, és un món que és complicat, però bé, sempre hi ha una porta amb llum per arribar a això i ser el millor en tot el que sigui». «També convido la gent a fer interpretació, s'ho passarà molt bé, descobreixes moltes coses de tu i del tema del món i de l'entreteniment», assenyalava.

Imatge de Pepe Navarro anant als jutjats acompanyat del seu advocat
Pepe Navarro es va fer proves de paternitat amb Alejandro Reyes | GTRES

Del que no hi ha dubte és que la seva mare no en pot estar més orgullosa i no perd l'esperança de poder demostrar que diu la veritat. Sorprenentment, fa uns mesos, era Pepe Navarro qui prenia la iniciativa de fer-se amb Alejandro diverses proves de paternitat. Amb aquesta intenció, li feia arribar una carta per culminar una vegada aquesta telenovel·la interminable que fa més d'una dècada que dura.

Alejandro ha mostrat de manera clara el menyspreu que sent pel presentador, a qui no perdona el tracte que ha donat a la seva mare.

«No toleraré que Pepe Navarro entri per telèfon i comenci a menysprear i insultar d'aquesta manera la meva mare. És de ser molt poc cavaller, aquí es veu quin és el tracte que dona als altres», sentenciava molest.