Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Ortega Cano a un photocall

Ortega Cano deixa en xoc Ana María Aldón amb el seu últim moviment i li dona la raó

Ortega Cano deixa sense paraules la seva dona

José Ortega Cano ja no sap com afrontar la crisi matrimonial amb la seva dona, Ana María Aldón, i és un tema que l'està superant.

El cas és que l'actitud del torero ha canviat d'un dia per l'altre i sense cap mena d'explicació. I tot després de protagonitzar algun dels episodis més desagradables amb els reporters del cor.

Uns professionals que el segueixen cada dia a Costa Ballena o pels voltants de casa seva a Fuente del Fresno.

La veritat és que el pare de Gloria Camila va perdre els papers contra els reporters d'alguns programes de televisió. Són professionals amb qui no es porta gens bé l'encara marit d'Ana María Aldón.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
Ortega Cano ha canviat la seva forma d'actuar davant la premsa després dels últims episodis. | GTRES
 

La veritat és que li fa molt mal que es qüestioni dia rere dia el matrimoni amb la dissenyadora. I és que en cap moment cap dels dos membres de la parella va confirmar que hi hagués una ruptura.

Ortega Cano canvia per fi d'estratègia davant la premsa

La pressió mediàtica que està patint el vidu de Rocío Jurado li està passant factura, i moltes vegades li hem vist perdre els papers amb algun reporter de Sálvame.

Sense anar més lluny, fa només una setmana, el reporter Raúl Trigueros li preguntava per aquesta possible ruptura a Ortega Cano. Se'l va trobar fent una volta en bicicleta als voltants de l'àtic on passa les seves vacances amb la família.

L'extorero no va poder aguantar més i va esclatar davant de la càmera de Sálvame en un minut de televisió que ja és història de Telecinco.

José Ortega Cano
Ortega Cano sap que no pot continuar perdent els papers. | Europa Press
 

Pronunciant a crits la frase «deixeu-me tranquil» en diverses ocasions, Ortega es va descontrolar totalment i va preocupar els seus per la manera com es va dirigir a l'esmentat reporter.

A més, fa tot just uns dies, el torero va escridassar un altre reporter. «Ves-te'n a mamar a Parla, deixa'm tranquil d'una vegada», li va deixar anar.

La sorprenent reacció del marit d'Ana María Aldón

El cas és que després de protagonitzar aquest desagradable episodi al mig del carrer, Ortega Cano ha parlat amb la seva filla i la seva dona. Totes dues han intentat que es calmi perquè alguna d'aquestes reaccions li poden complicar molt la seva malmesa salut.

Així doncs, el torero sembla que ha canviat la seva actitud. I aquesta setmana el vèiem contestar amablement un dels reporters que li cau més bé de tot Telecinco: José Antonio León.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a El Rocío. | GTRES
 

Tots dos mantenen una relació cordial de reporter-personatge famós i Ortega Cano sorprenia tothom després de respondre-li de la millor forma al conegut treballador de Telecinco. I és que ha estat tan agradable aquesta vegada el pare de Gloria Camila que, fins i tot, ha respost a José Antonio León sobre la seva possible separació d'Ana María Aldón.

Ortega sap que no pot continuar així

L'únic que ha dit el torero andalús sobre aquest tema és que les coses estan «molt millor» entre la parella.

A més, Ortega ha respost obertament quan li han preguntat que pensa sobre el fet que s'estigui parlant molt del seu matrimoni durant aquestes últimes setmanes, gairebé sempre malament. Però el torero ha respost d'una manera molt elegant. «Que parlin de mi encara que sigui malament», li ha deixat anar al reporter de Telecinco fa tot just unes hores.