Loles León

Loles León confessa el seu problema personal i assenyala el seu últim xicot

Loles León s'obre en canal per confessar el problema que s'allarga en el temps

Loles León és una de les actrius més estimades del nostre país i s'ha guanyat aquest reconeixement pel seu bon fer al món interpretatiu. La veritat és que l'actriu de La que se avecina és tota una icona del cinema i la televisió. I els seus seguidors valoren com de camaleònica ha estat al llarg de tota la seva carrera.

Ara passa una època dolça, ja que està immersa en una nova temporada de la sèrie de Telecinco, i està més il·lusionada que mai. Això sí, Loles León no tindrà vacances aquest estiu perquè els enregistraments faran que hagi de treballar en la sèrie dels germans Caballero.

Als seus 72 anys, Loles León no vol sentir a parlar de la jubilació per res del món. Està millor que mai i no diu que no a cap projecte que vulgui comptar amb ella. És tota una 'curranta' i així de clar ho ha deixat en una entrevista.

L'actriu Loles León somrient i amb un vestit negre amb tatxes platejades
Loles León, amb 72 anys, no es planteja retirar-se | GTRES

Loles León assumeix que té una dificultat amb les parelles

«Treballo tots els estius, ara em recullen cada dia a les set del matí per treballar a la sèrie, i estem als estudis quinze hores. Afortunadament, riem molt i ho passem molt bé», ha confessat en una xerrada sincera amb els companys de La Razón .

El que més ha sorprès els seguidors de Loles León és el que ha confessat sobre diversos aspectes de l'àmbit sentimental.

Parlant del seu personatge 'Menchu' a la ficció de Telecinco, que enlluerna molts homes, ha sortit a la llum un dels secrets més ben guardats per l'actriu espanyola. La veritat és que Loles León ha revelat que fa 17 anys que no diu «t'estimo» a cap de les parelles que ha tingut. Això sí, ha aclarit que «dic t'estimo a molta gent del meu entorn».

«La meva soledat sentimental és assumida, triada i pràctica. No concebo viure acompanyada d'un home a casa meva. Una altra cosa és que quedi amb algun i tinguem un achuchón... però res més», ha explicat.

La raó per la qual Loles León no vol trobar l'amor

«És que ja no vull trobar l'home de la meva vida. Per què? Això és un concepte que trobo molt antic, completament desfasat. A més, no entenc qui punyetes va inventar allò de l'home de la seva vida, és com allò del dia de la mare», ha sentenciat.

A més, entre altres coses, Loles León ha estat qüestionada per la seva manera de viure. «La meva independència és una actitud molt assumida, és la meva manera de ser, la meva naturalesa, no podria ser d'una altra manera», ha dit.

Imatge de Loles León posant a un photocall sormient
Loles León fa anys que no diu «t'estimo» a cap parella | GTRES

Un altre dels punts que s'han tocat a la xerrada que ha mantingut l'actriu amb els companys del diari espanyol és com de bé es conserva als seus anys.

«Mai dic no a res»

Loles León no sap el motiu real del seu bon estat, però considera que «deuen ser els gens, és cosa d'energies i actituds. Sóc activa, vigorosa, molt positiva, no paro de fer coses, no sé estar-me quieta. A mi em va el bon rotllo, l'alegria», ha dit.

«No dic mai a res. La paraula jubilació no m'agrada, la ignoro, no serveixo per quedar-me a casa… No contemplo per res retirar-me. Mentre em senti tan estupenda seguiré al peu del canó. M'agrada massa la meva feina, entretenir el públic, actuar em manté molt viva. Per mi és primordial i essencial. Ho gaudeixo molt», finalitzava la seva conversa sincera.