Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Asraf Beno

Asraf Beno no es pot creure l'últim retoc d'Isa Pantoja abans de la boda

La parella d'Asraf Beno ha sorprès amb un nou retoc estètic que no ha deixat ningú indiferent

Molt ha canviat la imatge d'Isa Pantoja des que va saltar a l'esfera pública ja fa uns quants anys. Diferents looks, retocs estètics, gimnàs i una infinitat de canvis que sempre sorprenen. Aquesta vegada, la germana de Kiko Rivera ha decidit retocar-se una part del seu cos que ha deixat bocabadada la seva parella, Asraf Beno.

Isa Pantoja s'ha realitzat un subtil, però eficaç tractament estètic als glutis. El famós efecte 'push up' , que té l'objectiu d'augmentar el darrere i, a més, aconseguir una millor projecció. Una correcció estètica molt demandada per famosos de tot el món.

Isa Pantoja no ha amagat mai els seus retocs estètics

Si bé és cert que Isa mai no ha tingut problemes a ser clara amb tots els canvis estètics que s'ha realitzat. I aquesta vegada, tot apunta que els assenyats al gimnàs no donarien els fruits desitjats per als seus glutis. Per tant, la filla d'Isabel Pantoja no hauria dubtat a anar a la seva clínica de confiança per aconseguir el resultat somiat.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Asraf Beno i Isa Pantoja més il·lusionats que mai | Europa Press

I és que, la que va ser concursant de Supervivientes, no ha dubtat a compartir amb els seus seguidors el seu gran canvi físic: «A mi m'agrada molt l'esport i faig moltes rutines, però amb aquest tractament aconsegueixo projectar el gluti una mica més», relatava la germana de Kiko Rivera sobre aquest nou canvi.

Cal destacar que, per a aquest procediment, es fa servir una tècnica molt poc invasiva. Aquesta possiblement ha estat la principal raó que ha motivat Isa Pantoja per dur-la a terme.

A més, és un procediment que no requereix anestèsia, ni hospitalització, ni cures massa específiques. I que, a més, a mesura que vagin passant els mesos, els resultats van prenent millor forma.

La revista Diez Minutos es feia ressò dels resultats als seus nous glutis. On es pot apreciar com llueix un espectacular banyador i uns glutis prominents i elevats.

Isa Pantoja i Asraf Beno, casament a la vista

Potser aquest nou retoc estètic no és casualitat i que la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa estigui millorant la seva imatge per a la posada a punt del casament amb la seva parella, Asraf Beno.

Després de diversos desenganys sentimentals, Isa sembla haver trobat l'estabilitat amb Asraf Beno. I és que, quan ningú no apostava per la seva relació, ells van decidir seguir endavant.

Després d'uns anys convulsos, a causa de la pandèmia i dels problemes familiars, l'enllaç matrimonial entre la parella s'ha anat posposant. Però tot apunta que ara estan més decidits que mai a celebrar aquestes noces.

Ja fa més d'un any que Asraf va proposar matrimoni a Isa, i ella no va dubtar a donar-li el «Sí, vull». I és que és clar que la il·lusió de la parella és molt més forta que qualsevol drama familiar.

Així ho deixava clar, la filla de la tonadillera, en un preguntes i respostes d'Instagram: «Tant de bo ben aviat puguem començar a organitzar-ho tot. Volia donar un temps perquè s'arreglessin les coses i que tots estiguéssim més tranquils, però és que així se'm poden fer les mil i una nits!. Aleshores, és igual, és hora d'organitzar-ho tot perquè les idees les tinc molt clares», explicava a tots els seus seguidors.

És que ara tots dos es troben en un moment perfecte, tant personalment com professional. La vida sentimental d'Isa Pantoja ha estat plena de vaivens, primer amb el pare del seu fill, Alberto Isla, i després el mediàtic divorci amb Alejandro Albalá. Així que no és estrany, que ara que ha trobat la plenitud amb Asraf, vulguin segellar el seu amor per sempre.