Primer pla de Carlos Sobera en un photocal

Carlos Sobera reconeix que no vol saber res més d'ella ni del seu estat de salut

Carlos Sobera ho ha deixat molt clar

Carlos Sobera ja està molt cansat i ha deixat molt clar que no vol tornar a parlar d'una de les persones més importants de la premsa social espanyola. Aquest conegut presentador considera que és un tema que ha de romandre al marge.

El darrer dijous 8 de setembre, Telecinco va estrenar Pesadilla en el paraíso, el seu últim reality show, on els concursants hauran de mostrar les seves habilitats al camp si volen sobreviure a aquesta dura experiència.

Com no podia ser d'altra manera, Mediaset España ha tornat a confiar en Carlos Sobera i Lara Álvarez per conduir aquest nou format. Ara, Carlos ha hagut de treure el seu caràcter després que diversos col·laboradors del debat esmentaven una de les persones més mediàtiques de la premsa rosa espanyola.

Carlos Sobera talla en sec

Carlos Sobera no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora parar els peus a una de les col·laboradores de televisió més famoses del nostre país. Amb la participació de Gloria Camila en Pesadilla en el paraíso, calia esperar que el nom de Rocío Carrasco sortís tard o d'hora.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
Carlos Sobera esdevé, de nou, una de les peces clau de Telecinco. | Mediaset

Durant l'emissió del primer debat del concurs, el programa va decidir emetre unes imatges de la filla d'Ortega Cano parlant de la seva exparella, Kiko Jiménez. Segons ha explicat ella mateixa, des que es va separar de la seva exparella ho ha passat molt malament. Després de posar punt final a la seva història, el xicot de Sofia Suescun no ha deixat de passejar-se pels platós de televisió parlant, tant d'ella com de la família Ortega.

«Era molt dependent. Molta dependència emocional. Ara estic amb psicòlegs i també he deixat de veure la tele», va assegurar la concursant de Pesadilla en el paraíso. Després de veure aquestes imatges, Carlos Sobera va donar pas a Chema, cosí de Gloria, que va decidir aprofundir una mica més en la història.

«Aquest senyor parla barbaritats, tant d'ella com de la meva família, quan li vam obrir les portes de casa nostra, i ell sempre s'ha dedicat a posar merda», va començar relatant el jove. Sembla que no hem fet res bé per ell [Kiko Jiménez]. Sincerament, ell ha fet moltes coses malament i si es parlés i s'expliquessin més coses, molts s'endurien les mans al cap perquè hi ha actituds que jo he viscut al costat d'aquest senyor que és per emportar-se les mans al cap».

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Carlos Sobera s'assabenta de com de malament ho va passar Gloria amb la seva exparella. | Catalunya Diari

«Gloria Camila ha intentat obviar-ho, treure's de sobre tot aquest pes, fer la seva feina psicològica, etc. Ella ho ha passat molt malament, no podia ni anomenar aquest senyor», va assegurar durant el seu torn de paraula. Va ser en aquest moment quan un dels col·laboradors de la nit va fer la pregunta del milió. Ningú entenia com la influencer no «pot entendre la seva germana, quan ha passat pel mateix» que ella.

Tanmateix, abans que Carlos Sobera donés pas al cosí de Gloria, Nagore Robles ha volgut donar la seva opinió més sincera. Molts dels presents, van trobar diverses similituds en les històries de les dues germanes.

«Em crida l'atenció que diguis que ho ha passat molt malament durant dos anys, i que ja era hora que parlés, que tot aquest temps ell ha parlat i ella no. Jo crec que Gloria no ha utilitzat aquesta empatia amb la seva germana Rocío, oi? A més, fins i tot ha rebut 'a l'element' [Antonio David Flores] a casa seva. Quina poca generositat per entendre-ho».

En aquell moment, Carlos Sobera va decidir tallar en sec i li va demanar a la seva companya que no esmentés Carrasco. «De totes maneres, i amb respecte i amb perdó, aquest tema no ens interessa tant».

▶️ Vídeo del dia