Carlos Sobera

Carlos Sobera revela que està malament i ha d'anar a teràpia per superar-ho

Les declaracions d'una de les exconcursants fan confirmen que ha rebut atenció psicològica

Després de l'expulsió de Gloria Camila de Pesadilla en el Paraíso, Carlos Sobera la va rebre a plató, tal com fa amb tots els concursants. Hi havia temes pendents de què havien de parlar, tant del seu concurs com de la seva vida fora d'aquest. I és que Carlos Sobera va presenciar unes confessions que el van deixar amb la boca oberta.

Tot i això, cal destacar que no només Carlos va quedar impactat amb aquestes confessions, sinó que també un altre concursant rebia informació molt dura de l'exterior.

L'últim debat de Pesadilla en el Paraíso ha estat carregat de sorpreses

El passat diumenge 16 d'octubre, va tenir lloc a Telecinco el debat de Pesadilla en el Paraíso. Carlos Sobera va rebre a plató Gloria Camila, després de ser l'última expulsada la setmana anterior.

Val a dir que va ser un debat força interessant. Un dels concursants va rebre la visita de la seva gossa i d'una molt bona amiga. Israel es va emocionar molt davant d'aquesta visita.

També va haver-hi un altre concursant que tenia notícies de fora, però no eren precisament bones. Juan Alfonso Milán es va assabentar en directe que la seva parella, Paloma, havia tallat amb ell. Tot i que Paloma va denegar la invitació, va accedir a parlar-hi per telèfon.

«No volia entrar, però no vull que pateixis, tenim una conversa pendent. Mentre tu estàs a dins m'he anat assabentant de coses», va dir Paloma, davant de la sorpresa de Carlos.

A això, el model va demanar perdó a la seva xicota i li va confessar que tenia por que ella no hi fos després de sortir de Pesadilla en el Paraíso.

«Et demano perdó per estar lluny, t'estimo, mai t'he mentit respecte als meus sentiments. Però, necessito saber si hi seràs quan surti. Havíem arreglat les nostres coses abans d'entrar-hi. Em passo els dies plorant, només demano veure't quan surti».

Davant de la mirada atònita de Carlos Sobera, Nagore Robles va decidir exposar de quina «mentida» es tractava. Pel que sembla, a la xicota de l'actor li hauria arribat una informació que Juan estava sent-li infidel amb una model. «T'ha deixat, ha esborrat les vostres fotos i m'ha semblat respectuós no dir-t'ho aquí», va revelar Nagore.

A més d'aquests esdeveniments, Carlos va revelar l'entrada de quatre nous concursants al 'reality' . Tot això es produiria el dimecres 19 d'octubre, com ja havia confessat a Twitter el compte de Mediaset.

La confessió de Gloria Camila que va sorprendre Carlos Sobera

Pel que fa a Gloria Camila, va ser sens dubte la protagonista de la nit. I és que, durant el pas pel programa, ha ofert algunes declaracions reveladores sobre la seva vida. Entre elles, va afirmar haver-se quedat embarassada de Kiko Jiménez, tot i que va decidir avortar.

A més, davant de la sorpresa de Carlos, la jove va decidir disculpar-se per les faltes de respecte al concurs. «He de demanar perdó perquè de vegades he faltat al respecte i he perdut les formes. La meva impulsivitat i el meu caràcter fa que de vegades no em controli. És veritat que he faltat al respecte però també m'ho han fet a mi».

Imatge de Gloria Camila i Pipi Estrada al concurs 'Pesadilla en el paraíso'
Gloria Camila demana perdó a Carlos per la seva actitud al concurs | Telecinco

En canvi, amb qui no es va disculpar va ser amb Marco, acusant-lo de «donar-li els treballs més durs als que no li queien bé».

La filla d'Ortega Cano va fer menció també de Kiko Jiménez, acusant-lo d'haver mentit a la televisió i d'«enfonsar-la» després d'haver estat amb ella. A més, Gloria va confessar que va ser gràcies a ella que la seva exparella hauria entrat a Supervivientes.

Davant de les paraules de l'expulsada del 'reality' presentat per Carlos Sobera, Alejandra Rubio va afirmar que creia que Gloria no havia superat el seu ex. «El que no he superat és el mal que se m'ha fet i estic efent teràpia per aconseguir-ho», va contestar la filla del torero.

Nagore, amb el permís de Carlos, va preguntar a la 'influencer' si empatitzava amb la seva germana per tenir també una exparella mentint a TV. Tot i evitar ficar-se en el tema de Rocío i Antonio David, va afirmar que no li semblava agradable que una exparella mentís constantment sobre l'altre.

Antonio David Flores, Rocío Carrasco i Gloria Camila
La comparació de la relació amb la seva germana | CatalunyaDiari

Tot i que se li van fer més preguntes sobre el tema de la seva germana, Gloria es va negar a entrar-hi. «Com que és un tema molt seriós no vull aprofundir-hi. M'encantaria contestar-te però no ho faré. És extern al concurs i no ho comentaré».