Primer pla d'Olga Moreno somrient

Olga Moreno revela qui té la custòdia de la seva filla i on viu ara David Flores

Olga ha estat preocupada per la seva petita

Olga Moreno ha reaparegut al plató d'Ana Rosa Quintana per fer una de les entrevistes més delicades de la seva carrera. Han passat moltes coses des que es va separar d'Antonio David Flores, però només hi ha una cosa que és evident. S'ha convertit en una dona completament renovada i ja no necessita ningú per cridar l'atenció de la premsa.

Olga Moreno s'ha adonat que el millor per arribar lluny és ser sincera, per això ha reconegut que té una nova relació. Està sortint amb Agustín Etienne, el seu representant i antic amic, hi confia i vol que el seu amor duri per sempre. Entén que sigui un romanç polèmic, però no entén rebre crítiques de determinades persones.

Olga Moreno vol protegir la seva família
Olga Moreno vol protegir la seva família | Instagram

Olga ha deixat clar que segueix tenint una connexió molt especial amb Rocío Flores, no és cert que s'hagin molestat. La influencer segueix confiant-hi i passen molt de temps juntes, la diferència és que no presumeixen del seu enllaç a les xarxes socials. El públic pensa que els ha passat alguna cosa, però l'única cosa certa és que volen ser discretes.

Olga considera que el més important és que la seva filla Lola estigui a gust, per això té por d'acceptar determinades feines. Podria haver guanyat molts diners des que va sortir de Supervivientes i va trencar amb Antonio David, però té altres prioritats. A més, ha repetit diverses vegades que no té res a retreure-li, ha estat molt feliç amb ell.

Moreno ha reconegut que va patir força quan es va separar perquè no volia donar cap disgust a la seva filla. N'ha parlat i d'un tema molt important: qui té la custòdia i on viu David Flores Carrasco.

«És complicat, sobretot per la nena petita, que és el més important, tant pel pare com per mi. David i Lola estan junts, David no se separa de la germana, són 22 anys amb ell i sé que és feliç amb la nena. El pare si veu el seu fill feliç seguirem exactament igual».

Olga Moreno revela en quina situació es troba la seva filla

Moreno ha deixat en silenci El Programa d'AR, ja que ha estat més sincera que mai i no ha deixat espai a l'especulació. Ha promès que arribarà fins al final i que no pararà fins a aconseguir que la seva relació es vegi com totes. Ell ha trobat l'amor gràcies a Marta Riesco i ella té dret a fer el mateix.

Primer pla d'Olga Moreno somrient molt feliç
Olga Moreno ha recuperat la il·lusió | Europa Press

Olga ha passat pàgina, però reconeix que parlar amb la seva filla Lola va ser molt complicat. No sabia com dir-li que se separaria, però afortunadament han arribat a un bon acord. La nena hi viu, malgrat que el divorci encara no està signat.

«La custòdia de la nena està solucionada, no per papers, però sí que està solucionat i ell no tindrà cap problema». Més endavant ha explicat que Antonio David Flores hi està d'acord i que mai no han tingut cap problema en aquest sentit.

«A mi trobar l'Agustín m'ha ajudat molt, trobar una il·lusió ha estat molt positiu, però jo he estat feliç amb el meu exmarit. Encara no ens hem divorciat, vull fer-ho perquè he de tancar etapes i ell també ho vol. És una cosa que no hem parlat abans, però és que teníem moltes coses al cap i no em corre pressa».

Olga Moreno ha fet el pas definitiu

Olga té molta experiència a la crònica social i sap que les seves paraules son estudiades al detall, per això és tan curosa. Vol deixar clar que el seu festeig amb Agustín Etienne no té res ocult, simplement volia mantenir-lo al marge del públic. Ell no vol ser una cara coneguda, motiu pel qual han trigat tant a fer un pas endavant.

Moreno ha revelat que David Flores Carrasco segueix vivint amb ella, tot i que Antonio David ja no és el seu marit oficial. El jove no es vol separar de la seva germana i tots volen el millor per a ell. Fa molt temps que estan junts i han pensat que el més encertat és que continuï amb la seva vida.