Carlota Corredera somrient en un 'photocall'

«Carlota Corredera amaga la veritat per seguir cobrant la pagueta»

Acusen la presentadora d'ocultar l'episodi més vergonyós de Mediaset

Encara dura la ressaca del documental de Rocío Carrasco. La seva història ha dividit l'opinió pública i el debat és inevitable. Especialment a Mediaset i als principals programes d'entreteniment que ofereix.

Els intercanvis d'acusacions entre els dos gegants de Telecinco, 'Sálvame' i 'El programa de Ana Rosa', han sigut molt sonats, amb postures clarament diferenciades. Mentre a les tardes es defensa Rocío Carrasco amb afany, als matins se l'ataca sense pietat.

Però no només s'ha qüestionat la filla de 'la més gran'. Carlota Corredera també ha sortit escaldada. La presentadora de 'Sálvame' s'ha erigit com la defensora de Rociíto i això li ha costat nombroses crítiques.

Assenyalen la presentadora com a còmplice d'ocultar una veritat terrible

Molts usuaris de les xarxes socials han carregat contra la gallega. «Dictadora», «intransigent» o «tirana» han estat alguns dels qualificatius que ha rebut. Tots ells emparats en la duresa que la presentadora mostra a l'hora de defensar Rocío Carrasco.

De fet, ha estat aquesta rotunditat la que ha provocat més d'un enfrontament a 'Sálvame'. Alguns dels col·laboradors no han estat tan vehements amb Rocío i Carlota s'ha encarregat de deixar-los les coses clares.

Però una veu ressona amb més força entre els detractors de Corredera. Parlem de Coto Matamoros, que no ha dubtat a treure a la llum la doble moral de Telecinco. El polemista ha carregat contra la gallega a Twitter recordant l'episodi més tèrbol de la cadena.

«Negacionista, senyora Carlota», comença dient Coto, «és que violin una concursant i tapem la veritat per seguir tenint una pagueta anant de feminazi per la vida», sentencia.

El germà de Kiko Matamoros recordava així la presumpta violació de Carlota Prado a 'Gran Hermano Revolution'. Un fet que la cadena va preferir mantenir en secret però que va acabar veient la llum.

El marit de Carlota també ha estat acusat

El cas de Carlota Prado ha esquitxat també a Carlos Maza. El marit de Corredera ha estat acusat per gravar la presumpta violació i no actuar. 

«El seu marit era un dels càmeres presents», assenyalen des de les xarxes socials. La defensa de la dona que fa la gallega contrasta amb el silenci que va guardar Telecinco pel que fa als suposats abusos sexuals a la concursant de 'GH'. Una doble moral que ara és molt evident tenint en compte la reaparició de Carlota Prado parlant sobre el que va passar .

Coto contra l'escarni públic d'Antonio David Flores

El germà del col·laborador de 'Sálvame' ha sigut molt crític des que es va estrenar el documental. Una cosa amb la qual ha coincidit amb Kiko, tot i que fa anys que no tenen relació.

Les reaccions que ha provocat la història de Rocío han sigut molt significatives. La reobertura del cas per maltractaments ha estat la més sol·licitada, però Coto discrepa i es posiciona. «És millor que reobrin un altre tipus de casos», comenta. «Dones que de veritat no tenen un puto euro per a mantenir-se», afegeix. Per a ell no té sentit reobrir un cas que «s'ha arxivat».

A més, posa en evidència l'escarni públic a què s'està sotmetent Antonio David. Considera que «té dret a un judici just» i que pateix un «maltractament psicològic paral·lel» des de 'Sálvame'.«Tots tenim dret a una reeducació i reinserció social», afirma. I afegeix que «ningú té la potestat de linxar-lo per molt de moda que estigui tot això».

Però sembla que Coto s'oblida que la mateixa Rocío va ser víctima d'aquest linxament. Un linxament que va durar més de 25 anys i que va ser capitanejat per Antonio David, a qui Coto ara defensa.