Kiko Matamoros

Kiko Matamoros tornarà a quiròfan: «Ja us ho ensenyaré»

Kiko Matamoros vol continuar canviant la seva imatge per semblar més atractiu

Kiko Matamoros ha estat notícia aquests dies per dos motius. Primer, perquè va patir una urgència mèdica a 'Sálvame'. I, segon, perquè ha viscut un fort enfrontament en aquest programa amb Carlota Corredera.

No obstant això, avui és protagonista de l'actualitat per una altra raó. I és perquè tornarà  a passar pel quiròfan per millorar el seu aspecte físic. Sí, perquè vol lluir més jove i atractiu que mai.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La nova operació del pare de Laura Matamoros

Al plató de 'Viva la vida' és on el col·laborador ha donat la notícia del seu pròxim retoc. Així, ha explicat que tindrà lloc el pròxim 22 de juny. I se'l realitzarà a la clínica per la qual sempre aposta.

En concret, se sotmetrà a una marcació abdominal. Una intervenció que consisteix a extreure el greix d'aquesta zona i col·locar uns tubs. D'aquesta manera, «et donen la forma del teu abdominal».

Així mateix, ha afegit que «la pell queda enganxada i al seu lloc». I tot per tal d'aconseguir que els abdominals quedin marcats i ben definits.

Tanmateix, Kiko Matamoros està segur que aquesta operació li permetrà aconseguir un resultat fantàstic. Per aquest motiu ha afirmat: «Ja us ho ensenyaré quan em faci el marcatge».

De la mateixa manera, el col·laborador ha deixat clar el perquè es fan aquests retocs estètics. Així ha exposat que «m'esforço molt al gimnàs i cuido l'alimentació, però és una ajuda».

És més, ha afegit que està molt orgullós del seu aspecte físic actual. D'aquesta manera ha dit: «Hi ha pocs homes de 64 anys que puguin dir que estan com jo».

Els onze retocs previs del col·laborador de 'Sálvame'

A 'Viva la vida' s'ha volgut, a més, fer un repàs pels retocs estètics que fins al moment s'ha fet Kiko Matamoros.

En concret, el doctor José Manuel Gómez Villar ha revelat que han sigut onze. I aquests han permès que el col·laborador ara tingui una imatge molt diferent de la que posseïa amb 42 anys.

Així, per exemple, s'ha fet un trasplantament de celles. Aquest va consistir a trasplantar pèl del seu clatell a aquesta zona superior dels ulls.

De la mateixa manera, s'ha realitzat un marcatge mandibular i una rinoplàstia. Això sense oblidar la seva col·locació de 'carilles' o el farciment de la seva fossa temporal.

No obstant això, potser la intervenció que més va marcar el seu canvi d'imatge va ser una otoplàstia. Aquesta se la va realitzar perquè «vaig aprimar-me i se'm veien molt les orelles. Me les vaig enganxar, però també me les vaig tallar».

Retocs tots ells als quals se sumen també una liposucció. És més, s'afegeixen un lífting facial i una blefaroplàstia inferior.

En total, s'ha revelat al programa de Telecinco que el xicot de Marta López s'ha gastat una sucosa quantitat en retocs. De moment, ni més ni menys que 40.500 euros.

Una xifra aquesta realment important. Davant aquesta, ell ha manifestat: «Estic veient la dinerada que m'he gastat i m'estic posant malalt. Em pujarà la tensió altra vegada».

El públic parla del canvi físic de l'ex de Makoke

Els col·laboradors del programa han opinat que el seu company està ara molt millor que fa anys. Tot i això, no tots els espectadors de l'espai han pensat igual.

Molts han carregat en xarxes contra l''afició' d'aquest per les operacions estètiques. I han rebutjat la seva transformació física. Així, per exemple, han dit: «Ha passat de ser lleig a ser una caricatura».

Això sense oblidar que altres internautes han exposat: «Ha quedat pitjor que abans. El temps no perdona. Tots envellirem i s'accepta amb orgull, com ha de ser».