«Trucaré a Rocío Carrasco quan tot s'acabi»: La ferma decisió d'Ortega Cano

El torero no pensa igual que els Mohedano i dona suport a Rocío Carrasco

José Ortega Cano ha estat el familiar que s'ha mostrat més conciliador amb Rocío Carrasco. El torero, que és conscient de tot el que ha patit Rociíto amb Antonio David, no ha dubtat en deixar-li les portes obertes.Durant l'homenatge a Rocío Jurado, Ortega Cano va reconèixer que «m'hauria agradat que Rocío Carrasco estigués aquí, té a molta gent que està amb ella i se la troba a faltar. La porta mai estarà tancada».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'absència de Carrasco va cridar l'atenció de molta gent, encara que altres familiars no van dubtar en mostrar el seu rebuig. Aquest és el cas de José Antonio Rodríguez, que s'ha manifestat portaveu de la família. Ara bé, Ortega Cano no hi està d'acord.

La delicada salut d'Ortega Cano

Ortega Cano no viu el seu millor moment, sobretot perquè Rocío Carrasco ha anunciat que hi haurà segona part del seu docu-sèrie. Malgrat que ha evitat veure els episodis de la primera temporada, la seva salut s'ha vist molt ressentida.

Ana María Aldón i Gloria Camila fan tot el possible per cuidar del torero. I així ho ha confirmat la col·laboradora de 'Viva la vida': «Avui li han fet una prova. Un tac coronari amb contrastos per mirar-li el cor, però encara no tenim els resultats».

A més, la dissenyadora assegura que el seu marit no està nerviós pel que pugui explicar Rociíto. Ortega Cano considera que no li ha fet cap mal, sinó tot el contrari, sempre l'ha rebut amb els braços oberts.

Trucarà a Rocío Carrasco

José Ortega Cano no defensa les acusacions del marit de Gloria Mohedano, que ha carregat contra Rocío Carrasco. «No crec que José Antonio pugui parlar per boca del meu marit», assegura Ana María. «El meu marit té la seva veu, però no vol que li preguntin en tot moment».

Aquest seria el principal motiu pel qual hauria accedit que José Antonio Rodríguez sigui el portaveu. A més, el torero ha tornat a entrar en directe a 'Viva la vida' per tancar l'assumpte.

«Ell sap molt de tot això. Jo tinc els meus advocats que em representaran», ha explicat fent referència a les herències. Encara que, el pare de Gloria Camila també ha matisat que està molt unit a la família Mohedano «perquè sempre s'han portat molt bé amb mi».

Deixant de banda els conflictes, el vidu de Rocío Jurado ha anunciat que vol parlar amb Rocío Carrasco.

«Tinc 67 anys i he patit moltíssim en aquesta vida. He tingut una dona que m'ha estimat moltíssim i m'ha donat tot l'amor, però ara tinc a una altra que m'estima igual. Tinc els meus fills, la meva família... Entenc que la gent vulgui tenir la seva vida, el seu entorn... Segur que quan acabi tot, trucaré a Rocío».

Així doncs, Ortega Cano segueix oferint-li la mà a Rociíto. «Cal escoltar les dues parts, no és fàcil», ha assegurat. «És complicat i cal donar-li temps al temps», ha afegit. A més, ha reconegut que està molt sorprès amb la primera temporada del documental perquè «no hi ha res que m'afecti a mi directament».

«Pot ser que Rocío tingui els seus motius per no parlar-me, qui sap... Tots cometem errors, però no tinc ni idea. Ella es va apartar de tots», ha sentenciat.

Gloria Camila, el seu ullet dret

El torero ha buscat refugi en la seva família. D'aquesta manera, Gloria Camila, la nineta dels seus ulls, torna a ser el seu salvavides. La jove s'ha bolcat amb el seu pare, sobretot ara que sap que la seva salut perilla. 

Gloria aprofita qualsevol instant per estar amb l'home de la seva vida, com bé ha compartit a les seves xarxes socials. De fet, ha compartit una imatge a Instagram en què surt amb Ortega Cano i Ana María Aldón.


Comentaris

envia el comentari