Cristina Tárrega presenta el nou programa de Telecinco 'Animales Nocturnos'

Cristina Tárrega: «És impossible no creure't la Rocío Flores»

Cristina Tárrega confia cegament en les paraules de la seva companya a 'El programa de Ana Rosa'

Cristina Tárrega ha sigut l'última cara famosa a opinar sobre la sèrie documental de Rocío Carrasco. En concret, la col·laboradora de televisió s'ha posicionat en el conflicte entre aquesta i la seva filla, Rocío Flores.

Així, davant dels reporters, ha dit la seva sobre la nul·la relació entre les dues dones i ha deixat clar que confia en la jove, amb qui comparteix plató a 'El programa de Ana Rosa' i a 'Supervivientes'. Tot i això, ha sorprès amb les declaracions que ha fet. Sí, perquè no acaba de 'mullar-se'. I potser això no agrada a la primogènita de Rociíto.

La presentadora dona el seu punt de vista sobre el conflicte Flores-Carrasco

Dijous passat, Tárrega va assistir al concert de Pitingo al teatre Príncipe Pío de Madrid, on no va dubtar a atendre els reporters d'Europa Press, que li van preguntar pel 'tema de moda'. Concretament, volien saber què pensa del xoc entre la filla i la neta de Rocío Jurado. Un xoc que té com a arrel la pallissa que la jove va propinar a la seva progenitora. I va respondre molt diplomàticament: «No em pronunciaré fins al final. Estic d'acord amb tothom i amb ningú».

Els periodistes li van recordar que la docusèrie de Carrasco ja s'ha acabat d'emetre. No obstant això, ella va ser molt contundent: «Això no s'ha acabat». És més, va afegir: «Espero que totes les fitxes vagin on han d'anar». Una manera d'insinuar que Rocío Flores pot ser la següent en concedir una entrevista. A més, va dir que «no soc una dona de precipitar-me. Sempre he estat una dona d'escoltar i d'empatitzar, d'estar amb tothom».

La dona de Mami Quevedo es creu les dues Rocíos

Cristina no es va voler mullar. No obstant això, els periodistes van intentar aconseguir que ho fes. Per això li van preguntar què li ha semblat la docusèrie. «El que li ha passat a la Rocío Carrasco és molt dur. Jo ho desconeixia», va respondre. I va afegir: «M'ha sorprès tot. És impossible no creure't la Rocío, però m'és impossible no creure'm la nena. M'és impossible no creure'm el David fill».

L'ambigüitat de la resposta l'ha justificat així: «Soc mare, i a mi Rocío Jurado em va donar oportunitats. Vaig estar amb ella els últims moments abans que morís». I tot seguit va dir: «Només demano felicitat per a tothom».

La periodista opina sobre la possible reconciliació

El distanciament entre Rocío Carrasco i la filla seva filla gran també es va abordar. En concret, van preguntar a Cristina Tárrega si veu possible que es reconciliïn. En aquest sentit, va dir: «Jo crec que si Rocío Jurado veiés tot això, les intentaria unir. Jo crec que tots hauríem d'intentar que s'uneixin».

A això va matisar: «Les conec a les dues i només em queda resar perquè tothom faci les coses bé. Cal vacunar-se contra la rancúnia i l'odi. Parlo de la mare i de la filla». Tot seguit va intentar posar un punt d'optimisme. i va manifestar: «Jo crec que tard o d'hora tot es posa al seu lloc. Tot se soluciona».

Així mateix, va opinar sobre el fet que la Rociíto hagi trencat el silenci amb el documental. Segons ella, «estem en un estat de dret. Cadascú és lliure d'explicar com i quan vulgui el que li doni la gana».

Amb aquestes últimes paraules va deixar clar que li sembla bé que es faci una segona part d'aquesta producció. I va exposar: «Ja ho veurem, però el que importa és que elles es retrobin».