Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores genera polèmica amb el seu últim missatge: «Viu, això s'oblida»

La jove s'ha cansat d'aguantar l'assetjament que pateix per culpa del documental

Rocío Flores s'ha cansat d'aguantar i ha donat un cop a la taula. La jove està més decidida que mai a passar pàgina i seguir endavant. Una cosa que de forma indirecta també recomana a la seva mare, qui sembla incapaç de superar el mal que li van fer en el passat. Sobretot, pel que fa a Antonio David Flores, però també a la seva família.

Fa unes hores, la jove penjava diversos vídeos al seu compte d'Instagram amb el lema 'Vive', un missatge dedicat a la seva progenitora? «Tranquil·la que això s'oblida, passa el temps i això s'oblida. Deia que per mi es moria, però veig que és mentida altra mentida, una altra mentida més...», canta a ple pulmó. Una lletra que no ha passat desapercebuda.

I més, quan Rociíto anunciava dimecres que encara li quedaven molts comptes pendents. I els següents que encapçalen la llista són els Mohedano: els seus oncles Amador, Gloria i també Rosa Benito.

Encara que, també en té per a Ortega Cano i per als seus germans, Gloria Camila i José Fernando. Així, estem expectants per veure què passarà aquesta tardor, quan els draps bruts familiars surtin a la llum.

La indiferència de Rocío Flores davant la segona part del documental

Després de donar-se a conèixer la notícia d'aquesta nova bomba mediàtica, Rocío Flores no s'ha mostrat per a res sorpresa. De fet, fins i tot tractava el tema amb cert to de desdeny quan els reporters li preguntaven si s'ho esperava: «Sí, és clar, ho sabia des del minut zero».

A més, s'ha negat a respondre a qüestions sobre el seu germà David, o sobre el seu pare. I més ara, després de l'anunci de la reobertura del cas de maltractament.

Recordem que en el seu moment, la jove es va mostrar d'allò més feliç quan Antonio David suposadament va quedar absolt dels càrrecs. «Per fi puc dir que s'ha acabat el malson que portem vivint gairebé dos anys, d'incertesa i dolor, dono per finalitzada l'etapa més dolorosa que he tingut».

«He rebut la millor notícia que m'han donat mai, ja puc dormir tranquil sabent que dormiràs totes les nits amb nosaltres», compartia emocionada.

Rocío ha deixat més que clar que continua defensant a mort al seu pare, i que el testimoni de la seva mare no l'ha remogut gens ni mica. Una cosa, de la qual la seva mare és prou conscient.

Quan li pregunten a Carrasco si ha vist algun canvi en la seva filla, ella assenyala que per desgràcia seva, «segueix sent la mateixa persona que era el 27 de juliol de 2012». La mateixa nena de 15 anys que li va pagar una pallissa i la va deixar tirada a terra per córrer a trucar al seu pare.

Quan va començar a emetre la docu-sèrie, la jove li va fer una crida des de 'El programa de Ana Rosa', una cosa que ha quedat en un mer miratge.

La crida a la qual Rocío Carrasco no va respondre

«Sí que tinc sentiments i no pocs precisament», declarava a principis d'abril. «Es jutja i es prejutja i es diu i es diu. I hi ha moltes coses que no són així, i quan dic que no són així és perquè és la realitat. Les coses no són així».

«S'ha dit que a mi se m'ha criat en una casa amb odi. A casa meva mai se m'ha inculcat odi cap a la meva mare. Mai a la vida, mai, i no he de mentir perquè és la realitat», assenyalava.

La filla de Carrasco també parlava pel seu germà: «No soc l'única persona que està patint, hi ha una altra persona més que es diu David Flores». «T'ho dic a tu, mare. Ho he intentat per activa i per passiva de forma privada. Als teus fills no te'ls ha arrencat ningú», es dirigia directament a la seva mare.

«Aixeca el telèfon, truca'ns, parla amb nosaltres, seu amb nosaltres a casa, però anem a aclarir les coses», li demanava de forma desesperada.

Ara, i després del final de la primera part del documental, la relació entre mare i filla sembla trobar-se en un punt de no retorn. Gairebé ningú espera que les dues s'arribin a reconciliar algun dia, encara que la pròpia Carrasco assegura que no perd l'esperança.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.