José Antonio Rodríguez a l'homenatge de Rocío Jurado

Rocío Carrasco a l'atac: «José Antonio és a urgències enguixant-se la mà»

Les imatges captades durant les pauses publicitàries de l'entrevista a Rocío Carrasco són d'allò més reveladores

Quan s'apaguen les càmeres, no hi ha dubte que tots ens relaxem, inclosa Rocío Carrasco. La protagonista del moment concedia la seva última entrevista (de moment) dimecres passat.

I era durant les pauses publicitàries quan es permetia relaxar i fins i tot fer broma amb l'equip. Així ho revelen les imatges 'in fraganti' captades per les càmeres indiscretes de 'Socialité'.

El programa de María Patiño ens ha mostrat una versió de Fidel Albiac totalment desconeguda, emocionant-se amb el relat de la seva dona. Però això no és tot, sinó que també vèiem la reacció en exclusiva de Carrasco als atacs del seu oncle.

Fa una setmana, se celebrava l'homenatge a Chipiona pel quinzè aniversari de la mort de Rocío Jurado. Un moment en el qual la família va aprofitar per reunir-se.

Doncs bé, per la polèmica que ronda els Ortega-Mohedano, just l'endemà José Antonio Rodríguez, marit de Glòria Mohedano, decidia intervenir.

D'aquesta manera, es convertia en portaveu oficial de la família, al·legant que la seva opinió la compartien la resta de membres del clan. 

«Se sabia la postura que teníem abans i ara mateix està pitjor a no voler res. No volem res perquè s'han passat moltes línies vermelles. A la vida hi ha molts principis, però ha passat aquestes línies vermelles com a mare, però també com a filla», assenyalava al programa 'Socialité'.

El que fos cunyat de la Jurado no es tallava a l'hora d'atacar la seva neboda, assegurant que el seu relat és fals.

Rocío Carrasco ha de perdre l'odi

«Ella va dir que havia de perdre la por i l'ha perdut, segons diu, però ha de perdre l'odi. Així no serà feliç mai a la vida, diu que quan veia els seus fills li venien ganes de vomitar. Jo aquestes paraules d'una mare no les puc entendre, aquestes coses no es poden dir», carregava contra ella.

Sobretot, pel que fa a Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco i Antonio David, a qui afirma que coneix prou bé.

A més, insistia en el fet que el testimoni de Rociíto arribava vint anys tard. «El què havia d'haver fet és haver-ho dit en el seu moment i no ho va dir absolutament a ningú, aquesta no és la solució. Aquest és l'error d'ella», deia.

La veritat és que José Antonio ha estat d'allò més criticat per l'actitud que ha mostrat i molts l'han titllat de masclista.

Durant l'homenatge a 'la més gran', se'l va veure embrancar en una discussió amb una dona. Ella va ser la que havia interromput l'acte al crit de «Jo sóc Rocío Carrasco. És la seva mare».

La resposta de Rocío Carrasco al seu oncle José Antonio

Sabent tot això, era inevitable que esperéssim la resposta de Rocío Carrasco als atacs del seu oncle. I clar que va arribar, però en forma d'impactant tràiler.

Rocío aprofitava la seva entrevista final per anunciar en exclusiva que hi haurà segona part del seu documental. Una segona part on atacarà de forma directa la seva família.

Tota una bomba per als Mohedano que arriba aquesta tardor i per al qual han de preparar-se. De fet, Carlota Corredera, presentadora del programa, li recomanava de broma al marit de Glòria Mohedano:

«José Antonio, agafa paper i boli. Pren nota», ja que aquest assegurava que havia estat prenent nota de tot el relat del documental per rebatre'l.

I en una pausa publicitària, la mateixa Rociíto va ser enxampada seguint amb el joc i donant-li una clara resposta al seu oncle.

«José Antonio és en urgències enguixant-se», afirmava entre rialles. I, encara que soni a broma, l'impacte d'aquesta segona part de la docusèrie ja està deixant víctimes.

L'estat de salut de José Ortega Cano ha empitjorat en els últims dies i altres membres com Amador Mohedano han amenaçat de demandar.