Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera o Kiko Matamoros: Només en pot quedar un a 'Sálvame'

La presentadora defensa el testimoni de Rocío Carrasco i no entén que el col·laborador faci tot el possible per defensar a Rocío Flores

Rocío Carrasco ha tornat a generar debat arran de les últimes declaracions sobre la seva filla. Hi ha qui posa en dubte el testimoni de Carrasco i, en canvi, hi ha qui decideix defensar-la. Així doncs, Kiko Matamoros i Carlota Corredera segueixen protagonitzant conflictes en directe.

La filla d'Antonio David Flores no vol empatitzar amb la seva mare i per aquest motiu, està sent molt criticada. És més, tots els col·laboradors de 'Sálvame' carreguen contra Rocío Flores, excepte Kiko Matamoros. El col·laborador assegura que ella també és víctima del seu pare, però Corredera no pensa el mateix.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mentrestant, Rocío Carrasco està preparant la segona temporada de la docu-sèrie. Tot i això, la seva filla assegura que «des del minut 0, era evident». Els col·laboradors de 'Sálvame' creuen que Rocio Flores està exagerant i vol fer creure que és una víctima.

La discussió entre el col·laborador i la presentadora

«Les declaracions de la mare em van semblar molt dures», ha afirmat Matamoros fent referència al testimoni de Rocío Carrasco. Davant les paraules del col·laborador, Carlota Corredera ha volgut saber que en pensa de la poca empatia que demostra Rocío Flores.

«És que la mare no sembla que vulgui apropar-se a la seva filla», ha manifestat el col·laborador. La resposta de Carlota ha estat directa: «Tu entens que Rocío Carrasco tingui por de la seva filla?», li ha preguntat a Matamoros. «Tu entens que a Rocío Carrasco li tremoli tot quan veu el nom de la seva filla en el telèfon?» ha afegit.

Ara bé, el col·laborador ha reconegut que entén que Carrasco pateixi seqüeles. «Doncs si pots entendre això com pots retreure que no s'apropi a la seva filla», ha sentenciat la presentadora.

«Si us plau Carlota, t'ho demano per favor, escolta'm», li ha demanat Kiko Matamoros. Però la presentadora s'ha mostrat molt enfadada amb el col·laborador.

Tenint present l'actitud de Rocío Carrasco, el col·laborador assegura que mare i filla no recuperaran la relació. «Aquesta noia és una víctima», ha exclamat Kiko fent referència a la col·laboradora d'Ana Rosa Quintana.

Dues opinions molt diferents

La tarda d'aquest dijous, 3 de juny, ha estat una de les més tenses de 'Sálvame'. Carlota i Kiko s'han vist les cares després que el col·laborador confessés no haver vist la sèrie. És més, Carlota, que defensa a capa i espasa a Rocío Carrasco, l'ha titllat de negacionista.

«Què vols d'ella?», ha preguntat Corredera. El col·laborador ha estat molt atent a les paraules de la presentadora, però no ha canviat d'opinió. «Per què no s'ho exigeixes a Rocío Flores?», li ha retret. En aquest moment, el seu company ha volgut recordar la trucada de Rocío Flores des de 'Supervivientes'.

«Si no es va preocupar per ella quan es volia suïcidar», ha exclamat Carlota Corredera. «Estem bojos o què? Vuit anys sense trucar a la teva mare i després vas a la tele a dir que et digui  alguna cosa», ha afegit. «Ja n'hi ha prou!», ha denunciat la presentadora.

Però Kiko ha continuat defensant a Rocío Flores. «La mare tampoc li ha trucat», ha destacat el col·laborador. Aquesta frase ha estat la gota que ha fet vessar el got de Carlota.

«Tenim un problema per distingir entre víctima i botxí; és al·lucinant», ha sentenciat sense donar crèdit a les paraules del seu company. Dues opinions molt diferents que divideixen els espectadors en dos bàndols clarament definits.