Carlota Corredera posant somrient en un photocall

Carlota Corredera confessa els seus problemes de salut en els últims mesos

Carlota Corredera s'ha obert en canal explicant algunes de les seves reflexions més personals

Carlota Corredera va estar dijous passat a l'estrena de 'Tina', al Teatre Coliseum de Madrid. Abans de l'esdeveniment, l'estrella de 'Sálvame' va parlar amb 'LOC' d''El Mundo' sobre la seva situació personal i professional. En un primer moment, la comunicadora gallega va confessar com és treballar al programa de Telecinco, tota una mescla d'emocions que passa factura a vegades.

«El món de les emocions és molt complicat de gestionar, sobretot, quan estàs tan exposada. Per això, jo recomano a tothom, surti a la tele o no, que vagi a teràpia. Perquè tots tenim motxilles, tots hem passat per coses complicades i jo crec que la teràpia hauria de ser absolutament gratuïta i universal», començava dient.

Carlota Corredera defensa que es prenguin mesures per accedir a la salut mental

«Tant de bo es prenguin mesures reals perquè la salut mental tingui l'accés que necessitem i més encara, després de la pandèmia. Després de la pandèmia jo estava molt tocada i vaig començar a anar a la psicòloga. Hi sóc des de fa un any i és de les millors coses que he fet en la meva vida», explicava Corredera. Franca, assegurava que ha après a gestionar les emocions.  A més, diu que «hi havia coses que pensava que tenia superades i no les tenia superades, però parlant-les descarregues d'alguna manera».

«La veritat és que durant tot aquest procés tan complicat de Rocío he patit crítiques i agressions a les xarxes i això, per gestionar-ho, és important tenir una persona com la que jo tinc, que em sosté», va admetre Corredera. A més, va fer referència a les crítiques dirigides a la docusèrie de Rocío Carrasco, que segons ella, «va rebre pals per donar la cara», que demostren que «encara queda masclisme i misogínia en aquest país». Tot i això, Corredera diu que «no s'ha de viure amb por de res».

Carlota Corredera opina sobre un hipotètic final de 'Sálvame'

Corredera també ha estat qüestionada per com es pren les crítiques a les xarxes socials, i ha confessat que «encara que no puc llegir tot el que es publica, perquè és impossible. Però sí que és veritat que quan llegeixo un comentari denunciable, el denuncio». «Si hi ha algú que s'excedeix, bloqueig o restringeixo, segons el dia. Perquè jo crec que les xarxes són una extensió de la teva vida i el que jo em vull trobar-hi és el que voldria trobar-me a casa meva, al meu veïnat o en el meu cercle», admetia.

Davant l'opció de deixar 'Sálvame' pels atacs rebuts en les xarxes, Carlota no s'amaga. «Per què jo he de deixar el meu programa perquè tinc un missatge feminista i defenso a Rocío Carrasco? Han estat temps durs, sí... Però això ja ha passat i estic convençuda que ens espera una tardor meravellós», explicava.

A més, no va defugir una pregunta sobre la possibilitat de veure algun dia el final de 'Sálvame'. «A la tele hi ha una cosa que tots tenim clara: que mai sabem el que duraran els nostres projectes. Jo vaig començar 'Sálvame' pensant que havia de durar uns mesos i portem dotze anys en antena», va dir.

«Jo estic molt orgullosa de 'Sálvame' i espero que duri molt més. I si un dia s'acaba, jo sóc periodista, si he de tornar darrere de les càmeres, tornaré darrere de les càmeres i si he de seguir fent projectes davant de les càmeres, ho seguiré fent. Perquè aquesta és la meva professió», sentenciava.