Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Carlota Corredera posant a un 'photocall' ben sormient

Carlota Corredera confessa on viu d'ençà que va abandonar Telecinco

Carlota Corredera ha trobat un lloc on refugiar-se després de deixar els platós

Carlota Corredera va abandonar 'Sálvame' ara fa un any després de tretze vinculada al programa de Telecinco. La productora va anunciar la seva marxa com un canvi en la seva trajectòria professional amb vista a un nou projecte a Mediaset. Avui dia, Carlota Corredera es refugia a casa seva, on està centrada a cuidar la seva família i al seu benestar personal.

Casa seva és el lloc on ha trobat l'escenari on gaudir dels millors moments amb el seu marit i la seva filla. L'habitatge, un espectacular xalet ubicat a Pozuelo de Alarcón, es va construir l'any 2020. Concretament, el matrimoni va adquirir el terreny el 2017 i van contraure un deute de 250.000 euros per a la construcció de l'immoble.

Carlota Corredera es refugia en una casa feta a mida dels seus gustos

El xalet unifamiliar de Carlota Corredera disposa de 272 m2 de parcel·la, dels quals 250 m2 estan edificats. És una construcció de línies rectes de color blanc i detalls de fusta a la planta superior, lluminosa i amb una còmoda distribució. A la planta baixa hi ha un espaiós vestíbul que porta a una àmplia sala d'estar de 33 m2 amb amplis finestrals i vistes al jardí.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera i el seu marit viuen en una luxosa casa feta a mida de les seves necessitats | GTRES

És una estança lluminosa, diàfana i funcional amb grans finestrals que donen accés al jardí. En alguna de les fotografies compartides per la presentadora a les xarxes es pot veure una moderna prestatgeria amb dibuixos de la seva filla Alba. Destaca el sofà amb tons neutres amb coixins i l'escala d'obra del mateix to.

A més disposa d´un lavabo i una cuina amb 'office' d´uns 14 m2 que connecta amb una zona de bugaderia. Una escala condueix a la primera planta, on hi ha el dormitori principal, una 'suite' de 20 m2 amb bany i gran vestidor.

Tres dormitoris completen la primera planta a més d'un altre bany. És una casa, doncs,  amb unes dimensions suficients per rebre familiars i amics. La promoció de l'habitatge s'anunciava per import de 545.000 euros, tot i que un projecte similar a aquest es va posar a la venda per 902.000 euros.

Un habitatge testimoni de la història d'amor de Carlota i del seu marit

Les parets de la llar de Carlota Corredera són testimoni de la vida que comparteix amb el seu marit Carlos de la Maza i la seva filla Alba. La parella es va conèixer al plató de 'Sálvame', ella dirigia l'espai mentre que ell era càmera del programa. Deu anys han passat d'un casament que va tenir com a convidats els seus companys de feina.

Imatge de Carlota Corredera
Carlota Corredera va deixar 'Sálvame' ara fa un any | TELECINCO

Jorge Javier Vázquez, Paz Padilla, Kiko Hernández, Gema Lopez, Lydia Lozano i María Patiño van ser alguns dels testimonis d'un dia tan assenyalat per a la comunicadora. Carlota Corredera ha vist com el seu somni de la infància, ser periodista, s'ha fet realitat i li ha portat molts èxits.

Carlota Corredera presentant ¿Quien es mi padre?
Carlota Corredera va veure com cancel·laven el seu programa, '¿Quién es mi padre?' | Telecinco

Després de la seva marxa de 'Sálvame' , va tornar a Telecinco amb '¿Quién es mi padre?' . El programa, malauradament, va ser cancel·lat després de cinc emissions per dades d'audiència baixes. Tan inesperada va ser la cancel·lació de l'espai que la gallega no va tenir temps d'acomiadar-se del seu públic i ho va fer des d'Instagram.

Durant tot aquest temps, Carlota ha estat testimoni del canvi en la direcció del grup Mediaset. La sortida de Paolo Vasile, així com altres canvis a la programació, han afectat el futur professional de la presentadora. Tot i que el seu nom no és un dels de la llista de vetats per la directiva, sembla que de moment no hi compten.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!