Carlota Corredera está un poco triste, aunque sonríe

Carlota Corredera es planta contra els seus caps: vol fer-ne fora uns quants (i sabem quins)

Carlota Corredera, farta que els col·laboradors de 'Sálvame no facin cas a les seves peticions

Dijous, 4 de novembre, Carlota Corredera va tenir una altra tarda difícil al plató de 'Sálvame'. La presentadora gallega va dir prou diverses vegades i ha intentat que el programa no fos el pati d'un col·legi, però els col·laboradors del programa no li han fet cas.

Durant les quatre hores, es va parlar de temes espinosos, com el de Julia Janeiro o el de la mudança de María Teresa Campos. Però la conductora de 'Sálvame' no va aguantar més. Carlota es va posar a cridar quan va veure que els tertulians es trepitjaven els uns als altres mentre discutien de manera acalorada.

Carlota Corredera somrient amb una planta darrere
Carlota Corredera ha viscut una de les tardes més complicades a 'Sálvame' | Gtres
Tot i que la periodista viguesa intentava donar els torns de paraula a cada col·laborador, no ho ha aconseguit i, finalment, s'hi ha plantat.

«Si us plau, respecteu els torns de paraula. Si parla un, la resta callen, sembla mentida que hagi d'estar dient això després de tant de temps. Sembleu nens petits!», exclamava Corredera.

Carlota Corredera esclata en directe i desafia la direcció del programa

Els col·laboradors es quedaven en silenci després de la petició de Corredera, encara que no va durar gaire. Alguns d'ells fins i tot encara feien broma. «María Patiño, a tu no t'agradaria que t'ho fessin als teus programes», deia un dels presents.

La segona vegada que Carlota Corredera va interrompre el desenvolupament del programa va acabar en una crida d'atenció a la direcció.

David Valldeperas i Raúl Prieto
Carlota Corredera desafia la direcció de 'Sálvame' traient-se la galleda | Telecinco

«Esteu parlant tres alhora, a més tinc l'altra veu per l'orellera. Creieu que així es pot presentar un programa?», es preguntava.

«Estic a punt de fer-vos fora tots del plató. Però faré alguna cosa que no he fet mai. Em trauré l'orellera», es lamentava la viguesa.

«Heu de veure el programa d'avui quan arribeu a casa, no pot ser»

La gallega respirava fondo i feia un gest totalment inesperat per als col·laboradors, però encara més per a la direcció de l'espai. Corredera es va treure l'orellera i la va portar a la mà durant una mica menys d'un minut.

PREOCUPACIÓN EN SÁLVAME: 'Estoy muy perdida. Tengo miedo'

Amb aquest gest tan inusual en un presentador de televisió, l'elenc de tertulians s'adonava finalment del gran enuig de la presentadora.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
El plató de 'Sálvame' es va convertir en una aula de col·legi | Telecinco

Malgrat l'amenaça de no continuar presentant el programa de dijous, els col·laboradors seguien passant de tot i Carlota tornava a la càrrega.
 

«És insuportable, de debò. Heu de veure el programa d'avui quan arribeu a casa, perquè això no pot ser. És impossible! No hi ha res més desagradable que veure un programa que t'interessa, on estan parlant de coses que t'agraden, i no poder assabentar-se'n perquè tots estan parlant alhora», protestava.

Carlota Corredera assenyala diversos col·laboradors

«Lydia pot donar una bomba, que Gustavo no se n'adonarà. És així perquè l'està trepitjant abans que acabi; o Carmen Alcayde o qui sigui. No pot ser, és molt complicat treballar així, us ho dic de debò», els deixava anar molt molesta.

Per fi, els tertulians van començar a respectar els torns per a la tranquil·litat de la presentadora. «Jo avui repartiria castanyes a tots els col·laboradors, a tots», tancava l'assumpte amb aquesta broma. Una tarda de patiment que segur que Carlota triga molt de temps a oblidar.

EL VÍDEO DEL DIA:

'SOLO DOY GRACIAS A UNA PERSONA': Actualidad Andrea Janeiro Esteban