Kiko Hernández, con la mirada perdida y una sonrisa que le hace mostrar los dientes

La foto del petó de Kiko Hernández que corre com la pólvora

Kiko Hernández presumeix de nova relació

Kiko Hernández sembla haver enterrat la destral de guerra amb una de les seves grans enemigues. El col·laborador s'ha rendit davant els peus de Carmen Borrego i no dubta a proclamar als quatre vents la seva amistat renovada.

Una amistat que semblava impossible tenint en compte la quantitat d'atacs que s'han dedicat durant mesos. De fet, les contínues crítiques de Kiko van provocar que la germana de Terelu abandonés 'Sálvame'.

Ara que ha tornat, Hernández presumeix de la seva estimada amiga amb una foto que ha aixecat polèmica. Sobretot entre Terelu i la seva filla Alejandra, que no entenen el perquè de tanta efusivitat.

El petó més polèmic de Kiko Hernández

Kiko i Carmen van començar a tenir una bona relació a 'La Última Cena'. Amb tot, el fet de treballar junts entre fogons no va ser una experiència gaire meravellosa. La filla de María Teresa Campos va estar desbordada i el col·laborador la va insultar més d'una vegada.

Tot i això, Kiko va reconèixer el seu error i li va demanar perdó per la seva actitud. Carmen va acceptar les disculpes demostrant que la seva capacitat de perdonar és més àmplia que la de la germana. Precisament, el seu caràcter fort l'ha fet tornar al plató de 'Sálvame'.

Foto dels protagonistes
Kiko Hernández i Carmen Borrego són carn i ungla | Instagram
 

Carmen Borrego no s'intimida amb res i si alguna cosa li sembla malament ho diu sense tenir en compte les conseqüències. El perfil perfecte per al programa de Jorge Javier. Des del seu retorn a 'Sálvame', l'actitud de Carmen ja no és la d'abans, ara intervé i dona exclusives.

La seva excel·lent relació amb Kiko Hernández li aporta aquesta energia i seguretat que necessita. La complicitat entre tots dos és evident i el col·laborador no dubta a demostrar-li el seu afecte amb petons i abraçades. Unes demostracions d'amor que pocs entenen i que molts preveuen que acabi tan ràpid com va començar.

Kiko Hernández «no és un amic de veritat»

Aquestes mostres d'amor són justament el que Terelu i la seva filla, Alejandra no entenen. Durant mesos, s'han dedicat les crítiques més voraces i ara semblen carn i ungla. A més, Carmen no li para als peus a Kiko quan ataca la seva germana i la neboda.

Només guarda silenci i es desmarca de la guerra per no sortir-ne perjudicada. Sap que enfrontar-se a Hernández és perdre la batalla i no està disposada que la seva estada a 'Sálvame' sigui un infern.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Terelu i Alejandra Rubio no entenen aquesta bona amistat entre Kiko i Carmen | GTRES

Aquesta Carmen renovada no agrada a 'Viva la vida' i qüestionen la bona amistat amb Kiko. Segons Alejandra, ara la té entre cotons, però arribarà el dia que es posi en contra seva. «Ell no és un amic veritable», opinava.

Però la col·laboradora de 'Sálvame' no és tonta i coneix a la perfecció la manera de fer de Kiko Hernández. És més, no va dubtar a assegurar que sap que la relació pot canviar en qualsevol moment, però mentrestant la complicitat el beneficia.

Kiko Hernández i el seu gust per la provocació

És cert que Kiko Hernández i Carmen Borrego es porten bé, encara que tot sembla una estratègia del col·laborador per provocar Terelu, la seva actual arxienemiga. «Amb la meva nova millor amiga, i a qui li piqui que es rasqui», escrivia Kiko acompanyant la polèmica foto.

Kiko Hernández s'ha rendit als seus peus i, fins i tot, aplaudeix els beneficis de què gaudirà a partir d'ara. Uns beneficis que no han agradat a la resta de col·laboradors que ràpidament van mostrar el malestar.

En aquesta relació d'amistat, sembla que Kiko és qui porta la veu cantant i qui domina els temps. «A Carmen li interessa i li convé que jo estigui bé amb ella», deia sense pudor dijous passat a 'Sálvame'.

VÍDEO DEL DIA: