Primer pla de Tamara mirant a càmera

Tamara parla per primer cop de la malaltia del seu fill

Tamara ha confessat la patologia que té el seu fill menor

La cantant Tamara és al punt de mira de la premsa. Primer, perquè ha concursat a 'Masterchef Celebrity, tot i que va ser la primera expulsada. Segon, perquè l'11 de novembre llança nou single, 'Muero por veurte'.

 

Aquests són els dos motius pels quals l'ha entrevistat la revista '¡Hola!', a qui ha fet una confessió que ha sorprès molt.

Tamara confessa que té un fill amb autisme

L'artista s'ha mostrat més sincera que mai en aquesta entrevista. Tant és així, que ha acabat explicant una cosa de la qual no havia parlat mai públicament: el seu fill petit és autista.

«No ho he explicat mai, però ho faré visible. El meu fill Héctor té autisme», ha dit. «Li van diagnosticar als dos anys i mig, i des de llavors fa teràpia i va creixent molt bé».

D'aquesta manera, ha volgut visibilitzar aquesta malaltia i conscienciar sobre la importància d'ajudar els qui la pateixen i les famílies d'aquest. I és que ha reconegut que «l'autisme és molt complicat, com altres malalties rares que poden aparèixer en nens i gent gran. El meu fill, si el veus ara, no para quiet i parla pels colzes, imagina't».

Tamara, cantant i concursant de Masterchef Celebrity
Tamara ha parlat sense embuts de l'autisme que pateix el menor | GTRES

Així mateix, ha deixat clar que, malgrat tot, han aconseguit afrontar la situació. «Cal que estiguis molt unida a la persona amb qui has construït casa teva i lluitar colze a colze per la família. Hi haurà moments meravellosos i moments difícils, però cal estar sempre amb un somriure i donar amor i afecte».

«Amb l'Héctor hem d'intentar que la casa sigui així. I amb els fills en plena adolescència, a vegades és complicat estar tranquils».

Així doncs, la cantant s'ha obert en canal i ha parlat de la malaltia que pateix Héctor. Ho ha fet públicament, com també ho van fer al seu moment altres famosos amb fills que tenen la mateixa patologia. Entre aquests hi ha Raquel del Rosario, José María Cano o Tony Braxton.

Tamara parla dels seus problemes econòmics

Quan va sortir de 'Masterchef Celebrity', va dir: «No ho puc explicar tot, però venim d'un any molt complicat. El meu marit té tots els negocis tancats, jo porto un any sense fer concerts i tenim quatre fills a mantenir. He de portar un sou a casa meva».

Aquestes paraules van fer saltar les alarmes i van generar molts rumors que deien que estava arruïnada. I ara ha volgut aprofitar l'entrevista a '¡Hola!' per a desmentir aquesta informació.

 

«No estic arruïnada, però estic passant una època difícil. I quan tens quatre fills, no penses en tu. Només penses en ells i en seguir endavant. Daniel es dedica a l'oci nocturn; té discoteques. I és un sector que ha patit molt i estàvem preocupats. Per la pandèmia, no hem pogut treballar», ha assegurat.

No obstant això, ha aclarit que sembla ara que tot torna a encarrilar-se. I és que, a més del llançament del seu nou single, ha anunciat que torna als escenaris: «Tornaré el 18 de desembre a Segòvia».

«Després d'un any i mig, em retrobaré amb el públic. Aviam com arrenquem», ha dit molt emocionada.

De la mateixa manera, ha revelat que per Nadal farà un duet amb un gran artista i que al febrer traurà cançó nova.