Foto de la família Flores Moreno

«Olga Moreno no és cap víctima, i Rocío Flores tampoc»

Belén Rodríguez ha carregat contra els que per a ella són els grans culpables de la guerra contra Rocío Carrasco

Belén Rodríguez travessa un moment complicat després d'haver-se trencat la tíbia i el peroné, cosa que l'ha apartat temporalment dels platós. De tota manera, això no li ha impedit parlar sense pèls a la llengua sobre la guerra entre els Flores i Rocío Carrasco.

La madrilenya ha concedit una entrevista a 'Lecturas' i no ha deixat res al tinter. A més, també ha opinat sobre el conflicte que hi ha entre les integrants del clan Campos.

Primer plànol de Belén Rodríguez
Belén Rodríguez carrega contra la família Flores | GTRES

En contra del clan Flores

La periodista sent un gran rebuig cap a tots els membres de la família Flores. No té cap problema a atacar Antonio David assenyalant-lo com el gran manipulador de tota aquesta història.

Sempre l'ha situat com el gran causant del patiment que Rocío Carrasco ha viscut durant tots aquests anys. No obstant això, per a ella l'excol·laborador de Telecinco no és l'únic culpable.

Belén Ro ha carregat contra el clan Flores en un moment en què tothom parla de la separació entre Antonio David i Olga. La periodista segueix defensant que tant ells com Rocío Flores han creat un negoci amb el qual s'han omplert les butxaques apropiant-se del patiment de Rociíto.

Rocío Flores plorant al Programa d'Ana Rosa
Segons Belén Rodríguez, l'estratègia de Rocío Flores és fer pena  | Telecinco

No li fa pena ningú

A la tertuliana no li fa cap llàstima veure Rocío Flores plorant als platós, ja que pensa que és part de l'estratègia de la família per a aconseguir el que volen.

Assegura que cap d'ells li fa pena. «Han creat la imatge de família unida davant de la mala mare, i és el seu negoci, de tots tres. M'alegra que s'hagi descobert», ha dit amb contundència.

També ha reconegut que si 'Lecturas' no hagués donat la notícia, ells haurien aguantat així «tota la vida».

Assenyala els culpables

Per a Belén només hi ha una víctima en tota aquesta història: Rocío Carrasco. A la col·laboradora de 'Sálvame' no li tremola la mà a l'hora d'assenyalar els culpables del que Rociíto ha hagut de suportar.

Sobretot assenyala Olga com a col·laboradora activa.  «Ara serà la víctima, però ha contribuït a apallissar la Rociíto durant 25 anys, i la nena tampoc em fa pena perquè també ha participat al joc del seu pare [...].  Són tots tres iguals», ha afirmat molt rotunda.

El seu únic protegit

Tot i això, Belén Ro té un gran protegit en aquesta història, i, per a sorpresa de tothom, pertany al clan botxí. La col·laboradora ha volgut treure David Flores de l'equació: «Em sembla adorable i sé la situació en què està».

Pels altres membres de la família l'únic que sent és una animadversió absoluta, i assegura que continuaran fent tot el possible per a generar espectacle i seguir alimentant el 'negoci familiar' que tenen creat.

La col·laboradora Belén Rodriguez, més coneguda com a Belén Ro, al plat de La Casa Fuerte
Belén Ro no pot veure els Flores | TELECINCO

La col·laboradora ha aprofitat per a recordar que al seu moment ja va anunciar que Olga Moreno, quan tornés de 'Supervivientes', acabaria trencant amb Antonio David Flores', i ha deixat clar que fa bastant de temps que sap quins moviments fa la família per a assolir els seus objectius.

Segons Belén, els Flores no tenen pietat i són capaços de tot per a aconseguir el que es proposen. «Per què Antonio David va entrar a 'El programa de Ana Rosa'? Perquè els únics ingressos que ara mateix entren a casa seva són els de la nena i els ha de protegir», ha sentenciat.

Antonio David Flores en connexió en directe amb 'El programa d'Ana Rosa'
Antonio David Flores té un gran poder de manipulació | GTRES

Trigarem molt, els Flores, a respondre sobre tot el que ha dit Belén Ro? Esperem que no. Tot i això, el que està clar és que aquesta guerra sembla que no s'acabi mai.