Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall

El fill de Pepe Navarro i Ivonne Reyes ho deixa tot: té una feina nova molt estranya

Alejandro Reyes no vol saber res del món del cor

El fill d'Ivonne Reyes i Pepe Navarro, Alejandro Reyes Torres, aquests últims mesos ha fet un gir radical a la seva vida.

Tot fa indicar que el jove no vol saber res de l'univers de la televisió, on treballen els seus pares. I encara menys de la premsa del cor, la qual, en contra de la seva voluntat, ha fet que sigui famós des que era petit.

Cal recordar que Alejandro sempre ha estat envoltat de la batalla judicial i mediàtica que mantenen els seus pares.

Mentre la veneçolana s'entestava a demostrar que el pare biològic del nen era Pepe Navarro, el famós presentador televisiu desmentia la suposada paternitat.

En aquella època, ell ja havia format una família amb la seva exdona, Eva Zaldívar, i els seus fills, que actualment segueixen renegant d'Alejandro

Alejandro Reyes comença una nova vida després de més de deu anys al focus mediàtic

No obstant això, el conflicte es va acabar resolent a favor d'Ivonne Reyes després de la decisió emesa pel Tribunal Suprem el 2017. Una sentència que confirmava les pretensions de la model, però que el presentador de 'Esta noche cruzamos el Misisipi' i la seva família es van negar a acceptar.

«Em vaig equivocar. Vaig haver de fer-me la prova d'ADN, però llavors entenia que no m'havia de prestar a una farsa, sense ni tan sols haver-hi indicis. De fet, les dues proves que em vaig fer demostren que no soc el pare. Ivonne no s'ha cansat de concedir entrevistes i cobrar per això. Aquests anys pot haver guanyat gairebé un milió d'euros», assenyalava recentment Pepe Navarro a 'El País'.

Muntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes
Pepe Navarro i Ivonne Reyes van estar més d'una dècada lluitant als tribunals | La Noticia Digital

Tot i que l'assumpte es considera tancat a nivell judicial, Navarro continua insistint públicament que Alejandro no és el seu fill. I la seva família li dona suport.

De fet, la seva filla, Andrea, va intentar reobrir el cas després de contractar un detectiu i aconseguir una forquilla usada per Alejandro per a analitzar l'ADN. Una prova que hauria donat negatiu, però que no va ser suficient perquè l'alt tribunal revisés la sentència.

Davant d'aquesta situació, Alejandro sempre ha optat per mantenir-se en un segon pla mediàtic i allunyat dels focus de la televisió. Amb excepció, això sí, del breu i discret pas que va fer a 'Supervivientes'.

El 2020, el reality de Telecinco el va anunciar com a fitxatge estrella, però va passar molt desapercebut i va ser el segon expulsat de l'edició.

Des d'aleshores, el jove, que ara té vint anys, sembla haver-se adonat que la seva vida no és a la televisió, i ara té una feina molt diferent.

La nova feina d'Alejandro Reyes ha sorprès molt

Tal com ha confirmat aquesta setmana el portal 'Cotilleos.es', el jove ha canviat els platós pel camp.

Lluny de continuar explotant la seva faceta com a model o personatge televisiu, el jove ha preferit independitzar-se i treballar de jornaler.

Alexjandro no vol dependre econòmicament de la seva mare, i encara menys del seu pare, tot i que aquest té l'obligació judicial de passar-li una pensió alimentària.

Alexandre i Ivonnes Reyes
Alejandro Reyes ha fet un canvi de vida radical | GTRES

Per aquesta raó, segons apunten fonts properes al jove, Alejandro ha optat per anar a viure a la província de Badajoz per a treballar de jornaler.

No obstant això, és una feina que farà temporalment fins que trobi una oportunitat laboral al món del cinema. El fill d'Ivonne Reyes, que té experiència com a model, vol ser actor.