David Flores mirant a càmera mig somrient

«No hi ha cap prova»: David Flores respira tranquil

L'advocat d'Antonio David Flores desmenteix una de les últimes informacions sobre ell

Aquest any, Antonio David Flores no ha deixat de ser notícia. Primer ho va ser per la informació que la seva exdona, Rocío Carrasco, va revelar a la seva docusèrie. I ara ho és per la separació d'Olga Moreno i ell.

A més, ara ha sortit a la llum una informació relacionada amb les conseqüències que va comportar aquesta docusèrie. María Patiño ha fet públic que Antonio David suposadament va enganyar tothom quan, després que Telecinco hagués emès diversos episodis de la docusèrie de la seva ex, va explicar que Màlaga estava plena de cartells amb una foto seva i la paraula maltractador.

La presentadora de 'Socialité' ho ha negat completament, i fins i tot ha assenyalat que va ser ell qui els va penjar. I aquesta informació ha fet que l'advocat del protagonista, Iván Hernández Urraburu, ho hagi desmentit. Per aquest motiu, David Flores i tota la seva família poden estar tranquils ara que ho saben.

Antonio David Flores al carrer mirant cap a un costat
María Patiño ha posat en dubte Antonio David Flores | La Noticia Digital

María Patiño qüestiona Antonio David Flores

Aquest cap de setmana passat, a 'Socialité, María va deixar en evidència Antonio David pel tema dels cartells de Málaga. «Hi havia càmeres de seguretat que acrediten que va ser ell qui va penjar que l'assenyalaven com a maltractador», va assegurar.

De la mateixa manera, també va negar que hi hagués 500 cartells penjats a la ciutat. I va exposar que l'excol·laborador els va enganxar amb un objectiu clar. En concret, «perquè el públic empatitzés amb un suposat assetjament cap a ell que mai havia existit»

Primer pla de María Patiño
María Patiño ha donat una informació inesperada sobre Antonio David Flores | GTRES

És més, es va dir que aquestes dades les havia descobert un equip dels reporters de 'Socialité'. Sí, el mateix equip que havia esbrinat que les càmeres de seguretat havien captat Antonio David penjant els cartells i que els veïns havien acudit als jutjats a testificar perquè la família Flores ho va denunciar.

David Flores respira alleujat després de les paraules de l'advocat del seu pare

Després d'aquesta informació, el diari 'ABC' ha volgut parlar amb el lletrat que defensa Antonio David Flores per a saber si la confirma o la desmenteix. En aquest sentit, sobre el suposat judici en el qual s'hauria demostrat que va ser l'exguàrdia civil qui va penjar els cartells, ha estat molt clar.  «No se'ns ha notificat res, per això em sembla estrany que s'hagi celebrat un judici», ha dit.

I ha afegit: «Enviaré un procurador al jutjat per a saber en quin punt està».

De la mateixa manera, ha manifestat que la denúncia pels cartells la va posar Rocío Flores, perquè en aquell moment el seu pare era a Madrid. A més, ha negat que la denúncia hagi estat sobreseguda per falta de proves.

Amb aquestes afirmacions tan contundents, el lletrat ha posat en dubte la notícia que ha donat Patiño.

Foto dels protagonistes
L'advocat d'Antonio David ha desmentit els rumors | cedida

Els últims enfrontaments pel cas

L'assumpte no s'acaba aquí. Rocío Flores ha carregat contra María Patiño. «Prendré accions legals contra totes les persones que m'acusin de posar una denúncia falsa», ha amenaçat.

Davant d'aquestes paraules, la resposta de la periodista no s'ha fet esperar. «El més fàcil és tirar enrere i dir que al seu moment vas denunciar la teva mare i que la denúncia era falsa. Ho era perquè el delicte el vas cometre tu, i així va quedar acreditat, sense passar per alt el que el teu pare va intentar vendre després», li ha contestat amb fermesa al plató de 'Sálvame'.

«Crec que tothom té dret a canviar, però a mi no m'ataquis […]. No us he acusat d'interposar una denúncia falsa, però de 500 cartells a dos o tres hi ha una diferència important», ha afegit.

Així mateix, ha exposat que no ha quedat acreditat que hi hagués cartells a la zona del col·legi de la filla petita d'Antonio David, Lola. I tampoc que els pares dels nens de l'escola haguessin hagut d'ajudar els Flores a treure'ls.

I ha continuat dient: «Efectivament, la investigació està en marxa, i el procés també. El teu pare està molt nerviós i està intentant que veïns que no van veure aquests cartells diguin que sí que els van veure. L'única fotografia que interposeu com a prova als mitjans és una imatge d'un cartell que algú agafa».

«Aquell dia, el teu pare va agafar un AVE a dos quarts de set del matí per a anar a Madrid. I el dia 8, l'equip de 'Socialité' es va viatjar a Màlaga per a indagar sobre els fets. El cartell, si és que va existir, només va poder ser a l'ascensor de l'edifici on viu el teu pare».

El que ha quedat clar és que hi ha molta controvèrsia sobre aquest assumpte, així que tindrem entreteniment per a estona.