Carlota Corredera a 'Sálvame'

«Carlota Corredera és odiosa i dolenta»: Pluja de pals a la presentadora de Telecinco

En 'Sálvame' Corredera s'ha enfrontat al col·laborador Jesús Manuel Ruiz, discussió que li ha provocat una pluja de crítiques

Carlota Corredera és una de les presentadores de 'Sálvame'. No obstant això, tant es confia en ella des de la cadena que fins i tot exerceix com a tal en les gales de la sèrie documental de Rocío Carrasco. Una producció que s'ha convertit en un gran èxit d'audiència. I precisament la seva implicació amb la citada docuserie li està guanyant ara moltes crítiques. En concret, la seva postura de defensa a ultrança del testimoniatge de la filla de Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En tot moment s'està mostrant vehement quan s'aborda el tema dels maltractaments patits per Rocío Carrasco suposadament del seu ex Antonio David. I això ha donat lloc al fet que la gallega estigui rebent una pluja d'insults en les xarxes socials, sobretot des de l'última situació que ha protagonitzat.

El conflicte amb Jesús Manuel Ruiz

En 'SálvameCarlota Corredera s'ha enfrontat al col·laborador Jesús Manuel Ruiz. Tot ha succeït parlant de la presumpta violència de gènere soferta per Rocío Carrasco. Ruiz va exposar: «A mi el seu testimoniatge com a tal em sembla estupend, però en aquest país quan estem dient 'una víctima de maltractament' hi ha un Estat de Dret. I aquest cas està arxivat provisionalment». Aquestes paraules van ser rebatudes per la presentadora, que li va corregir: «No està arxivat, està sobresegut».

No obstant això, Ruiz va continuar manifestant que estava arxivat i ho va fer diverses vegades sense deixar parlar a Carlota. Per això, Corredera finalment va acabar posant-se molt seriosa i dient-li: «Jesús Manuel, no diguis mentides. Està sobresegut provisionalment. Arxiu i sobreseïment no és el mateix (…) O em deixes parlar o t'hauré de fer fora del plató».

La pluja de fortes crítiques i insults a Carlota Corredera

Encara que són moltes les persones que creuen a Rocío Carrasco, n'hi ha d'altres que no. Així, són nombroses les que es decanten per donar suport a Antonio David Flores o per llevar-li credibilitat a aquella per haver donat el seu testimoniatge en televisió. I precisament les que estan en contra de la protagonista de la sèrie rebutgen de ple a tot el que la defensa. D'aquí ve que Carlota Corredera, que demostra una postura 'carrasquista', s'hagi convertit en objectiu de les crítiques d'aquelles.

Així, qualsevol paraula que diu en defensa de Rocío li suposa rebre atacs en xarxes socials. I això ha augmentat en les últimes hores després del conflicte amb Jesús Manuel Ruiz. D'aquí ve que a Twitter, per exemple, estigui rebent una veritable pluja de pals i d'insults. Bona mostra d'aquesta situació són missatges que li han deixat, com ara aquests:

  • «Quina vergonya! Quina presentadora boja. Quan un col·laborador, que tenia tota la raó, li porta la contrària, el vol fer fora del plató i amb una violència extrema. No ets exemple de res, senyora Carlota».
  • «Quina poca professionalitat! No es pot estar en la seva contra, o penses com ella o et fa fora del plató. És insuportable veure el programa quan està ella».
  • «Bravo, Jesús Manuel, però la dictadora sap més de lleis que els jutges. Ella és jutge, bo posaré jutgessa perquè si no la feminazi s'enfada».
  • «Espero que tot aquest circ li passi factura a Carlota i la retirin de la televisió».
  • «Tu tranquil, Jesús Manuel. No facis cas a l'odiosa i egocèntrica Carlota Corredera».
  • «Quina dolenta persona és Carlota! Sap ella més de lleis que qualsevol».
  • «Aquesta ha perdut el nord, de veritat. El que vol defensar no li ho creï ni ella. Per això crida i no deixa que ningú opini el contrari. És tan ximple perquè té cos per a això i molt més».
  • «Que macarra és aquesta dona endimoniada. No veig 'Salva'm' des que es va veure aquest aquelarre».
  • «Dictadora i maltractadora».


Aquests són només alguns dels múltiples missatges en contra que ha rebut Carlota Corredera en xarxes socials. I segurament no seran els únics que rebi. Cada vegada que defensa a Rocío Carrasco, Twitter s'omple de comentaris ofenent-la i criticant-la com a professional. No obstant això, continua mantenint la seva postura de manera ferma.