Carlota Corredera somrient en un 'photocall'

Carlota Corredera, a punt de deixar 'Sálvame': «No em deixava dormir»

La presentadora admet que l'aterria pensar que hauria de treballar amb Antonio David Flores

Carlota Corredera s'ha convertit en una de les protagonistes indirectes de la docusèrie de Rocío Carrasco. Les vacances de Jorge Javier Vázquez i el positiu en coronavirus de Paz Padilla, han fet que Carlota s'hagi hagut de fer càrrec de 'Sálvame' durant tota la setmana i per aquest motiu, ha hagut de bregar amb tots els titulars i testimoniatges vinculats a la docusèrie del moment. Per això, la presentadora ha volgut obrir-se en canal i confessar als espectadors una mala estona que va passar fa uns dies i que fins i tot, li va fer plantejar-se deixar el seu treball.

Després que s'emetés el diumenge els dos primers episodis de la sèrie, Carlota Corredera va saber que el dilluns li tocaria presentar 'Sálvame diario' i sabent tot el que s'havia dit i la potència d'aquest contingut, li feia dubtar molt del paper que hauria de desenvolupar quan arribessin les quatre de la tarda i el pilot vermell de les cambres li indiquessin que ja està en directe. Concretament, la por de la presentadora no venia conduïda pel contingut que s'anava a tractar, sinó que tot ve induït per la presència d'un col·laborador molt concret.

La presentadora ha explicat que el diumenge a la nit encara no s'havia canviat la graella de col·laboradors i en aquest llistat encara figurava Antonio David Flores. Quan la gallega va veure el seu nom, admet que li va canviar el rostre i que no sabia com tractar amb ell a plató, sabent que igual que als altres col·laboradors hauria de donar-li pas i deixar que s'expressés amb els seus arguments. Realment, d'haver anat a treballar el dilluns, Antonio David ho tenia molt complicat després del relat de la seva exdona, però tampoc ho tenien especialment senzill els seus companys que havien de rebatre-li sobre temes molt seriosos.

En aquesta tessitura, Carlota Corredera admet que es trobava a dos quarts de tres quan va acabar l'especial sense poder dormir i pensant el terror que li produïa el fet de pensar que hauria de veure's cara a cara amb Antonio David, tenint tan recent tot el que s'havia dit per boca de Rocío Carrasco. Finalment, els temors de la presentadora es van dissuadir quan la cadena i la productora van anunciar en una nota de premsa que havien prescindit dels serveis del tertulià i que a partir d'aquest moment, ja no tornaria a asseure's en cap plató de la cadena.

Sorprèn molt aquesta por sobre el que anava a dir Antonio David Flores quan realment se li ha estat donant cobertura durant molts anys, donant a entendre les mateixes coses o semblants a les quals diria en aquests moments amb l'aparició de la docusèrie. Pel que sembla, Carlota Corredera no ha parlat amb el que era el seu company des que es va estrenar la sèrie, però sí que hi ha uns altres que han admès estar en contacte amb el tertulià.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.