Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

Els fans de 'La Isla de las Tentaciones', indignats: demanen a la policia que els multi

Alguns concursants haurien incomplert les restriccions sanitàries

'La Isla de las Tentaciones' ha arribat al seu final amb una intensa gala de retrobaments després de sis mesos des de la fi del programa. Els concursants van acudir a una gran mansió situada a Madrid per posar al dia als espectadors de la seva vida i les seves relacions un cop finalitzat el programa.

Sense cap mena de dubte, la nit d'ahir va estar plena de moltes sorpreses: algunes han entusiasmat als fans, com la inesperada petició de matrimoni d'Hugo a Lara i la proposició a Sandra Barneda perquè sigui la padrina del casament, mentre que altres han causat una enorme indignació en els espectadors.

Parlem, és clar, del retrobament entre Manuel i Lucía, on aquest últim enfrontament va decebre a molts seguidors del programa. El motiu? Bé, doncs, encara que l'andalusa va marxar amb magnificència de l'illa després de posar a Manuel al seu lloc per la doble infidelitat que va cometre a la vil·la, la seva confessió sobre el que va succeir entre ells a l'avió de tornada a Espanya va enfadar a molts espectadors que es van sentir enganyats per Lucía.

Indignació dels espectadors en el retrobament de 'La Isla de las Tentaciones'

No obstant això, hem de fer especial menció a la indignació que va provocar la poca responsabilitat dels concursants del programa amb la pandèmia del coronavirus. I és que els seus testimonis en el retrobament van deixar entreveure que els participants havien tornat de la República Dominicana sense canviar el xip i sense ser conscients de la complicada situació que es vivia fora de la seva 'bombolla de felicitat' a la vil·la.

Després de l'estiu, va arribar la segona onada de la pandèmia i després desembre la tercera, portant amb si una infinitat de restriccions horàries i de mobilitat que van afectar a tot el territori espanyol. Però, tot i que els desplaçaments pel territori espanyol van estar limitats durant gran part d'aquests últims sis mesos, sembla que les restriccions no han afectat els concursants del 'reality', perquè han aprofitat aquest temps per visitar-se els uns als altres.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Crítiques a Marina i Isaac pels seus continus viatges de Sevilla a Barcelona

Aquest ha sigut el cas de Marina i Isaac, que es van presentar junts en el retrobament, encara que la jove havia decidit abandonar sola l'illa després de certificar la seva ruptura amb Jesús després de cinc anys de relació. La seva decisió en la foguera final va deixar a tots en complet estat de xoc i ansiosos per saber si la jove havia reprès la seva relació amb Isaac després de tornar a Espanya.

Doncs bé, els nostres dubtes van quedar resolts quan tots dos concursants es van besar apassionadament davant l'atenta mirada de Jesús i van confessar el bon moment personal que estan vivint després d'estar «sis mesos coneixent-nos», va reconèixer Isaac molt il·lusionat.

En ser preguntats per Sandra Barneda, la parella no va escatimar en detalls a l'hora de parlar de totes les trobades que van tenir a Barcelona i Sevilla després de la seva aventura a l'illa: «Primer jo vaig a Sevilla perquè volia comprovar que el que estava sentint era real i no només de l'experiència. Vam estar junts i va estar increïble».

«Jo també he pujat a Barcelona, ell ha tornat a baixar a Sevilla... la distància ens costa», ha confirmat Marina sense embuts i deixant en evidència que havien estat en desplaçament continu per estar junts. Encara que les seves paraules van passar desapercebudes per a molts, nombrosos espectadors s'han adonat que tots dos haurien incomplert de forma flagrant i reiterada les mesures sanitàries per frenar l'avanç de la pandèmia.

Així, molts usuaris en xarxes socials han denunciat aquesta situació, on fins i tot s'ha demanat la intervenció de la policia perquè multés als concursants: «Com és que Isaac i Marina s'han estat veient aquests sis mesos connexió Sevilla-Barcelona si no es pot sortir de la teva comunitat. Digues-me com». No obstant això, també hi ha hagut qui s'ha pres aquesta falta de responsabilitat amb humor i han estat molt els 'memes' que s'han rescatat de Fernando Simón i Pedro Sánchez per comentar aquesta situació.

A més, Marina i Isaac no haurien sigut els únics a incomplir aquestes restriccions de mobilitat, ja que Toni també s'hauria desplaçat un temps a les Canàries per intentar reprendre la seva relació amb Claudia, i Manuel hauria passat uns dies al costat de Fiama a Madrid.