Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera es planta i dimiteix de 'Sálvame' en ple directe

La presentadora no està disposada a permetre els comentaris despectius d'Antonio Montero cap a Rocío Carrasco

Carlota Corredera no està disposada a permetre comentaris despectius cap a Rocío Carrasco. Amb l'estrena de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la presentadora va alertar que no acceptaria que els seus companys de 'Sálvame' posessin en dubte les declaracions i proves de Carrasco. Així doncs, va avisar als directors i espectadors del programa que no perdria el temps amb els negacionistes que intenten atacar els drets de les dones.

Davant les contundents paraules de Carlota Corredera, els col·laboradors Kiko Matamoros i Antonio Montero han estat en el punt de mira de la presentadora. Tot i això, aquest dilluns, 31 de maig, Corredera ha assegurat que la seva intenció no era entrar en conflicte amb Montero, però el col·laborador no l'hi ha posat gens fàcil i la tensió ha acabat esclatant en el plató de Telecinco.

Així doncs, com és habitual, els col·laboradors de 'Sálvame' han volgut parlar sobre la docu-sèrie de Rocío Carrasco, però tot ha esclatat quan Antonio Montero ha assegurat que ell té dades suficients com per dir que Carrasco ha estat una mala mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Davant les declaracions de Montero, els seus companys han lamentat que el col·laborador vulgui carregar contra la figura de Rocío Carrasco, ja que ara hi ha proves suficients que confirmen que ella ha estat víctima. No obstant això, el moment més tens de la tarda ha arribat quan Lydia Lozano ha decidit cridar i alertar que Carlota Corredera estava abandonat el plató.

Les càmeres han seguit a la presentadora, que ha anat directament a parlar amb els directors del programa. Els informava que si Antonio Montero seguia assegut en aquest plató, ella dimitiria i no tornaria mai més. D'aquesta manera, el col·laborador s'ha aixecat i ha abandonat el plató per no dificultar la feina de la seva companya.

Montero ha sortit de plató i s'ha dirigit a una sala annexa per esperar la decisió dels directors. Uns minuts després, ha aparegut una imatge per anunciar que connectarien amb ell, però el programa ha finalitzat sense parlar amb el col·laborador. Així doncs, haurem d'esperar per veure si torna al seu lloc de treball o decideix quedar-se a casa.

Suport a les xarxes socials

Les xarxes socials s'han tornat a mobilitzar i han iniciat una cadena digital per donar suport a la presentadora de 'Sálvame'. D'aquesta manera, i de manera simbòlica, volen demostrar-li que no està sola i que molta gent no pensa com els negacionistes, que posen en dubte els testimonis de totes les dones maltractades. Carlota ha esclatat i no està disposada que es tiri per terra el gran relat de Carrasco.