Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera atura en sec 'Sálvame' per donar la pitjor notícia per a Telecinco

La presentadora va haver de llegir el text en directe

Divendres passat, 27 de novembre, Carlota Corredera interrompia 'Sálvame' per a llegir una sentència que segur ha deixat de pedra als alts directius de Mediaset. La sentència en qüestió assegurava que  la cadena havia de pagar 6.000 euros de multa a l'expilot Fonsi Nieto.

El motiu pel qual l'ex d'Alba Carrillo havia denunciat a la cadena era la intromissió il·legítima a l'honor i a la intimitat personal i familiar del seu fill Lucas, fruit de la seva relació amb la model.

La sentència de la magistrada María José Lorena Ochoa Vizcaíno, a més de ser llegida a 'Sálvame' haurà també de llegir-se a 'Viva la vida' i 'Socialité', programes on també s'ha atemptat contra la intimitat i l'honor del fill de Fonsi Nieto.

Carlota llegeix en directe la denúncia de Fonsi Nieto

«Procedeix igualment a condemnar a l'entitat demandada a difondre l'encapçalament i part dispositiva de la sentència mitjançant la seva lectura en els programes de televisió 'Sálvame Naranja', 'Socialité' i ‘Viva la vida' dins del termini dels 15 dies següents a la data en la qual la sentència hagués quedat ferma», resava la sentència.

En aquesta sentència s'estableix que la cadena no pot «tornar a utilitzar els enregistraments dels programes en els quals es va realitzar la intromissió il·legítima en el dret a l'Honor i intimitat personal i familiar de la demandant» i que haurà d'eliminar d'internet qualsevol rastre d'aquest vídeo.

L'encarregada de llegir la notícia ha estat la presentadora Carlota Corredera i ho ha fet de manera abrupta i sense mediar paraula, davant l'atenta mirada de la resta dels seus companys. De moment, es desconeix si aquesta sentència suposarà algun tipus d'amonestació cap a Alba Carrillo, un dels rostres més coneguts de Mediaset.

Sens dubte, ha cridat l'atenció la forma que Carlota Corredera ha hagut de narrar la notícia. En silenci absolut i en menys de dos minuts, la gallega llegia la sentència sense pauses i saltava immediatament a un altre tema totalment diferent després d'acabar de llegir-la.

Una reacció que no ha estat gens convincent per al públic, que esperava que la cadena demanés, almenys, perdó l’expilot per tot el succeït i reconegués públicament el seu error. Ara, després de les crítiques rebudes, caldrà esperar per a saber com María Patiño i Emma García, presentadores dels altres dos programes afectats per la sentència, afronten la lectura de l'escrit i donen la cara per la cadena.

Encara que la resolució de la sentència no ha suposat un gran desemborsament per part de Mediaset, la veritat és que, probablement, el fet de llegir la sentència enlaire en els programes de major audiència, li repercutirà més que qualsevol xifra econòmica.

'Supervivientes', el motiu de la demanda de Fonsi a Mediaset?

Tot sembla indicar que les imatges a les quals es refereix la sentència són aquelles en les quals el petit apareixia a 'Supervivientes 2017' per a donar-li una sorpresa a la seva mare, Alba Carrillo, quan aquesta va tornar a Espanya després de participar en el conegut reality de supervivència.

Cal recordar que el Dj i expilot havia denunciat en aquells dies, també, a la mare d'Alba Carrillo, ja que defensava que no li havia donat permís per a portar al seu fill Lucas al plató de Mediaset. Concretament, Fonsi defensava que Lucía Pariente havia fet «el que li ha donat la gana sense autorització».

Sens dubte, una polèmica que ha estat sobre la taula diversos mesos després de finalitzar el programa i que, en el seu moment, va dinamitar per complet la bona relació que tenien Alba Carrillo i Fonsi Nieto, arribant fins i tot a amenaçar-se mútuament amb interposar diverses demandes.