Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

La promesa de Kiko Rivera a Irene després de perdre els seus pares amb nou mesos de diferència

La parella del fill d'Isabel Pantoja ha patit un important revés aquesta setmana

Sense cap dubte no estan sent els millors moments en la vida d'Irene Rosales. La matinada de dijous passat la dona de Kiko Rivera va rebre la trista notícia de la mort del seu pare. Quan encara no s'havia recuperat de la mort de la seva mare a principis d'any, ara la vida li tenia preparat un altre cop dur. Han estat gairebé vint anys els que Manuel Rosales ha estat lluitant contra una llarga malaltia que ha acabat finalment amb la seva vida.

Durant tot aquest temps, la col·laboradora de 'Viva la vida', ha fet front a la malaltia que amenaçava la vida dels seus progenitors. La seva manera de ser amb els mitjans de comunicació han fet que Irene Rosales s'hagi guanyat l'afecte de la premsa i per això han estat molts els missatges de suport que ha rebut en aquests difícils moments. Un afecte que la mateixa Irene agraïa a la sortida del tanatori de Bormujos on ha passat unes quantes hores per donar-li l'últim adéu al seu pare. Al costat d'ella no podia faltar Kiko Rivera, que no s'ha separat ni un sol moment.

La promesa de Kiko Rivera a la seva dona, Irene Rosales

Quatre anys de matrimoni i altres tants de relació, sumats al naixement de les seves dues filles, han fet que Kiko Rivera hagi format al costat d'Irene Rosales la família que tant desitjava. El matrimoni ha hagut de fer front a nombrosos problemes, tant econòmics com de salut, dels quals han sortit airosos demostrant que són un veritable equip.

El fill d'Isabel Pantoja sempre s'ha mostrat agraït amb la seva dona per tot el que va fer per ell amb el tema de les seves addiccions. A més, la recent guerra amb la tonadillera ha fet que el DJ encara es bolqui més amb la seva família, vetllant pel futur de les seves filles. En plena tempesta mediàtica per l'herència del seu pare, el cop que ha rebut Irene Rosales ha provocat una reacció immediata en el seu marit.

Captura d'una storie d'instagram amb Kiko Rivera i Irene Rosales
La promesa de Kiko a la seva dona, Irene Rosales | @riverakiko

Tot i que la mort del seu sogre era una cosa esperada, ja que feia setmanes que es trobava molt delicat, la seva pèrdua ha suposat un cop dur per a Irene Rosales. Per això, Kiko no s'ha separat d'ella en cap moment i ha decidit compartir un missatge en les seves xarxes socials on li feia una promesa que de ben segur complirà: «No estàs sola en això» començava. «Aquest somriure tornarà. T'estimo», escrivia el músic, que també ha compartit una imatge amb la seva parella feliç.

Només es tenen l'un a l'altre

Aquesta última pèrdua d'Irene Rosales ha fet que la dona de Kiko Rivera s'hagi quedat sense els seus progenitors. Dos buits impossibles d'omplir, però està clar que el fill d'Isabel Pantoja no descansarà fins que la seva dona recuperi el seu somriure. Curiosament, el DJ tampoc pot comptar amb el suport de la seva mare després que la seva relació saltés pels aires en saber-se les accions que va realitzar Isabel Pantoja amb l'herència de 'Paquirri'.

Quan la mare d'Irene Rosales va morir a principis d'any, la tonadillera no va dubtar a acostar-se al tanatori on reposaven les restes mortals per mostrar el seu afecte a la seva nora i al seu fill, un gest que en aquesta ocasió no ha tingut lloc i que és un clar reflex de com està la relació entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja .

Tot i les nombroses mostres d'afecte que ha rebut el matrimoni, Kiko i Irene només es tenen l'un a l'altre per superar aquest impàs. L'amor que tots dos es professen evidencia el fort vincle que tenen i que, sens dubte, aconseguiran superar aquest dur tràngol units.