Isabel Pantoja durant un dels seus concerts

Isabel Pantoja suma una nova enemiga a la família: «Viu en un món paral·lel»

La cantant de 'Marinero de luces' continua sent protagonista de tots els programes de cor

Isabel Pantoja continua sent la persona més buscada en aquests moments. La cançonetista segueix tancada en Cantora, lloc on està veient com tothom està parlant de la seva vida tot.

Primer va veure com el seu fill la va destrossar en directe en el primer programa especial de 'Cantora, la herencia envenenada'. Aquí el DJ va confessar haver vist els vestits i objectes personals de Paquirri en una habitació de Cantora. Precisament, en el passat Isabel Pantoja va denunciar un robatori d'aquests béns.

A tot això cal sumar-li les declaracions de Teresa Rivera, la germana de Paquirri a la següent setmana. Per si no n'hi hagués prou, ahir Telecinco va emetre el tercer lliurament de 'Cantora, la herencia envenenada'. En el programa especial d'ahir Sylvia Pantoja, la cosina de la cançonetista, va ser l'encarregada de desmuntar a Isabel Pantoja.

Isabel Pantoja estaria gelosa de la relació de Paquirri i Sylvia

La relació entre ambdues és totalment nul·la, i segons Sylvia només s'han vist un parell de vegades en els últims 20 anys. La cosina de la cançonetista, a més, no va tenir cap problema a reconèixer que Isabel Pantoja és una envejosa.

 

La veritat és que Sylvia va esclatar contra Isabel després d'haver estat molts anys en silenci. L'herència de Paquirri està obrint totes les ferides i està avivant tots els conflictes que Isabel Pantoja tenia. Malgrat tot això, fa 3 setmanes que l’artista sense sortir de Cantora.

Segons Sylvia, Isabel Pantoja va deixar de parlar-la per por que li ‘robés’ a Paquirri. I és que la cosina de l'artista ha confessat tota la gelosia de la mare de Kiko Rivera

A diferència d'altres testimoniatges que han passat per aquest programa especial, Sylvia Pantoja ha volgut parlar obertament de la mort de Paquirri i tot el que realment va suposar per a la seva cosina. La convidada d'ahir va reconèixer que la cançonetista ha utilitzat la mort del torero per a deïficar-se. «La mort de Paquirri la va deïficar i la va fer llegenda. És una gran artista, però que sense aquell fatídic esdeveniment no seria qui és avui», va confessar Sylvia Pantoja davant l'atenta mirada de Jorge Javier Vázquez.

La cosina de la cantant de 'Marinero de luces’ creu que la defunció de Paquirri va provocar el gran interès mediàtic d'Isabel Pantoja, alguna cosa que avui dia encara existeix.

Sylvia Pantoja ataca a la seva cosina Isabel

«Ella viu en un món paral·lel a la realitat. L'han deïficat des de molt nena. Si tu no prens consciència, no creixes com a persona i creus el que et diuen», ha afegit Sylvia.

Isabel Pantoja durant molts anys va ser 'La vídua d'Espanya' i això és una cosa que sempre ha renegat públicament, encara que la seva cosina creu que a ella li encantava aquest paper de víctima. Aquesta ha estat la primera gran aparició de Sylvia Pantoja en un plató de televisió per a parlar sense cap mena de censura sobre la seva cosina, la persona que més en el punt de mira està en aquests moments.

D'alguna manera o una altra Sylvia Pantoja ha deixat caure que la seva cosina ha aprofitat la defunció de Paquirri. Això és una cosa que la cantant no tolera. La relació de les primes sempre ha estat marcada per la gelosia.

Després del que va ocórrer ahir, ja és pràcticament impossible que les cosines es reconciliïn algun dia. Cadascuna ha fet la seva vida. Sylvia Pantoja continua dedicant-se a la música, i malgrat no haver arribat tan lluny com Isabel, està molt satisfeta de tota la seva trajectòria professional.

Ara està per veure si Telecinco continuarà allargant la història una setmana més amb un altre programa especial o no. De moment ja són tres els especials que han fet. Kiko Rivera, Teresa Rivera i Sylvia Pantoja han estat els que han parlat.