Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

Decisió d'última hora de Telecinco que afecta de manera directa María Patiño

L'objectiu és trobar el programa definitiu que derroti les audiències d' 'El Hormiguero'

La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'
María Patiño i el seu programa 'Socialité' s'instal·laran a les nits de Telecinco | Telecinco

Telecinco ha sorprès aquesta nit de divendres durant l'emissió de 'Cantora: la herencia envenenada' amb un anunci molt especial i que ningú esperava. Dilluns que ve, 30 de novembre, s'estrenarà una versió nocturna de 'Socialité', el programa que presenta María Patiño els migdies a Telecinco i que a poc a poc s'ha anat consolidant com un dels grans èxits de la cadena. L'any 2017 i després que la cadena provés sort amb aquest format de la mà dels presentadors de 'Cazamariposas', es va decidir traslladar el format a Patiño perquè competís directament amb el 'Corazón' de Televisió Espanyola.

Encara que el format va començar amb unes audiències molt discretes, a poc a poc s'ha anat fent amb la seva franja fins a arribar a liderar pràcticament tots els caps de setmana. Això possiblement ha estat un dels reclams que li ha servit a Telecinco per a encarregar al format una edició nocturna i que s'emetrà justament quan finalitzi l'emissió de l'informatiu de Pedro Piqueras. El programa tindrà una durada de cinquanta minuts i farà competència directa amb 'El Formiguer' per a després donar pas a l'emissió d'una pel·lícula que precedirà el xou de María Patiño.

De moment, el programa s'ha anunciat només per al dilluns, però si les dades acompanyen, no seria d'estranyar que s'instauri en les nits on no hi hagi emissió de gales de 'La casa fuerte' o 'Cantora: la herencia envenenada’, en el cas que es continuï emetent. Aquesta jugada serviria per a poder jugar amb aquests minuts que queden entre la informació i l'emissió del 'prime time'. Aquesta franja, juntament amb la qual va abans de l'informatiu, són els deures que té pendent Telecinco, perquè 'Pasapalabra' i 'El Hormiguero' funciona millor que bé en Antena3, no trobant rival en els últims anys.

Canvis en la nit dels dilluns

Fins a la setmana passada, Telecinco programava per a la nit dels dilluns una gala de 'Idol kids', alguna cosa que aquesta setmana no passarà, endarrerint així l'emissió de la gran final. De moment, la cadena de Paolo Vasile no ha anunciat on s'acabarà situant el ‘talent show’ infantil, però una de les opcions és que acabi anant als dimecres competint directament amb 'Mask singer' d’Antena3. Això seria així per lògica, perquè la nit dels dimarts, dijous i diumenge estan ocupades amb les gales de 'La casa fuerte', pel seu costat els divendres estan sent ocupats des de fa tres setmanes per 'Cantora, la herencia envenenada' i els dissabtes pel més que consolidat 'Sábado Deluxe'.

Segurament aquest cap de setmana María Patiño explicarà el contingut d'aquesta edició nocturna, perquè segurament haurà d'adaptar les notícies que expliqui. Els caps de setmana ‘Socialité’ és el primer programa del cor que s'emet per a després donar pas a 'Viva la vida', però en la nit dels dilluns la història canvia. María Patiño haurà d'aportar un enfocament molt diferent del que ja es donin a 'Sálvame' i que s'haurà emès durant cinc hores abans dels informatius.

Sigui com sigui, Patiño i el seu equip s'enfronten a un horari totalment desconegut per a ells i amb un llenguatge propi que hauran d'aprendre en temps rècord per a aconseguir convèncer a la cadena per a instal·lar-se en aquest 'acces prime time' i que li serviria per a promocionar la seva versió germana dels caps de setmana que s'està emetent sense pausa des de fa ja més de tres anys.

Superar 'El Hormiguero' no és un treball que es pugui aconseguir en un sol dia. El programa de Pablo Motos protagonitza molts dels minuts d'or i compta amb una audiència molt fidel que no canvien el programa per un altre en cap concepte. En aquesta ocasió, Patiño podria continuar estirant el xiclet d'Isabel Pantoja aportant nous testimoniatges i informacions crucials sobre aquesta trama televisada.