Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Victòria Frederica durant l'esdeveniment 'We Love Flamenco' a Sevilla

La Policia intervé de nou contra Victòria Frederica per saltar-se les normes

La neboda de Felip VI genera un nou escàndol

Victòria Frederica durant l'esdeveniment 'We Love Flamenco' a Sevilla
Victòria Frederica ha tornat a saltar-se les normes imposades pel coronavirus | GTRES

Igual que el seu germà (Froilà), Victòria Frederica no deixa de protagonitzar escàndols. I això és un veritable maldecap per als seus oncles, el rei Felip VI i la reina Letícia, tant és així que, fins i tot, recentment el monarca va haver de trucar a la mare d'aquests (infanta Helena) perquè els controlés.

No obstant això, està clar que no s'ha aconseguit el propòsit, ja que mostra d'això és que la jove avui és notícia per alguna cosa que ha fet en més d'una ocasió últimament. En concret, per haver tornat a saltar-se les normes establertes a causa del coronavirus.

Victòria Frederica fa novament el que li ve de gust

'Europa Press' ha estat l'agència que ha enxampat a la neboda del Rei saltant-se novament les normes que tots els espanyols hem de complir. Segons ha explicat aquesta agència, Victòria Frederica i el seu xicot (Jorge Bárcenas) van acudir a un local per gaudir de la nit madrilenya, concretament, al centre de la ciutat se situava l'establiment, on es van reunir amb altres amics.

A la comunitat madrilenya el toc de queda està establert a les dotze de la nit. No obstant això, en aquell lloc, sembla que no es respectava el mateix i fins allà es va traslladar una patrulla de la policia. Després de l'arribada d'aquesta, els clients que estaven dins del local van sortir i van marxar, entre ells la neboda del Rei.

De la mateixa manera, s'ha indicat que la jove, que va sortir amb el seu noi, es va acomiadar de la resta d'amics amb dos petons. Així, tornava a demostrar que les normes no són per ella, ja que se saltava una altra vegada les mesures de distanciament social establertes.

Victòria Frederica i Jorge Bárcenas es van ficar al cotxe d'ell. Ella no va respondre a les preguntes que se li van fer sobre el viatge de la seva mare a Abu Dhabi i, a més, va intentar amagar el seu rostre amb el braç. D'aquesta manera, volia evitar que se li prenguessin imatges que poguessin posar-la novament en el focus de la polèmica.

Anteriors polèmiques de la jove

El fet de saltar-se el toc de queda ha estat l'últim escàndol de la neboda de Felip VI, pel que ja l'estan criticant. Malgrat això, durant aquests mesos de pandèmia n'ha protagonitzat altres per no respectar les normes que s'han imposat a tot el país.

La primera de les polèmiques es va produir quan es va establir el confinament i la jove el va saltar. I és que, encara que té la seva residència a Madrid, va marxar a un poble de Jaén per passar uns dies amb el seu noi i uns amics. És més, va ser enxampada realitzant compres en un supermercat al costat de diverses persones, quan això també estava prohibit.

Després d'això, la filla de la infanta Helena i Jaime de Marichalar ha seguit incomplint les normes com li ha vingut de gust. Així, per exemple, a l'estiu es va descobrir que havia estat en una festa amb força gent, on no s'havia respectat ni la distància social ni l'ús de mascaretes .

Per descomptat, tampoc cal passar per alt que, en més d'una ocasió, ha estat denunciat públicament el seu comportament perquè se l'ha vist en diversos moments al carrer sense portar mascareta i fent-se petons i abraçades amb amics. Una actitud que també ha estat realitzada pel seu germà, en concret, aquest era caçat pels reporters fa pocs dies a una festa alcohòlica i sense posar-se la mascareta.

La població està cansada dels comportaments d'aquests joves, que haurien de donar exemple per la posició que ocupen. No obstant això, fan el que volen precisament perquè es veu que consideren que poden fer-ho per ser qui són, encara que cada vegada se senten més veus en contra.