Imatge d'arxiu de Julio Iglesias

Julio Iglesias, amagat als Estats Units: «Tinc por»

El cantant espanyol admet en una entrevista que no surt de casa per por de la Covid-19

Julio Iglesias, màxim exponent espanyol de la música en el panorama mundial, està amagat a la seva casa d'Estats Units per una poderosa raó: la por al coronavirus. Iglesias s'ha expressat així en una impactant entrevista aquest divendres amb Carlos Herrera a 'Herrera en COPE'. El periodista sevillà manté una gran amistat amb el cantant des de fa dècades i l'ha entrevistat després de molt temps sense parlar en els mitjans de comunicació.

L'any 2020 semblava que seria un any fantàstic per a Julio Iglesias. El cantant espanyol celebraria els seus 50 anys al capdamunt del panorama musical i, a més, tenia la intenció de convertir-se en l'artista llatí que més àlbums ha venut en tota la història. Però, la pandèmia de la Covid ha capgirat molt els plans de Julio Iglesias.

La confessió de Julio Iglesias a Carlos Herrera sobre la pandèmia

En l'entrevista d'aquest divendres amb Carlos Herrera, Iglesias ha admès que està desitjant tornar a cantar en directe davant dels nombrosos fans que té per tot el planeta. Iglesias va manifestar les ganes que té de tornar a treballar, encara que no ho veu fàcil de moment que estem vivint per culpa de la Covid.

L'artista espanyol, que va estar a la 'Cadena COPE' per rendir-li un afectuós homenatge al seu gran amic mort, l'exfutbolista Diego Armando Maradona, va obrir el seu cor amb Herrera i va explicar amb la sinceritat més gran per què està tan desaparegut en els últims temps: «Estic amagat perquè sóc una persona d'alt risc, m'he de cuidar i estic envoltat de les persones de més confiança per cuidar-me. Visc una mica amb una vida complicada perquè tinc pànic a la Covid-19», va confessar.

A Julio Iglesias se'l va veure tan preocupat per la pandèmia que va voler aprofitar l'entrevista d'aquest matí per llançar un clar missatge a tots: «Jo m'imagino a la gent de tot el món que està patint per aquest problema, jo soc una víctima més. M'enfada una mica el poc compromís que té la gent jove amb els seus pares i els seus avis. La generositat no és dir t'estimo sinó que és cuidar-te i saber que pots matar-los».

L'afectuós homenatge de Julio Iglesias al seu amic Maradona

Iglesias, que va parlar de tot amb el periodista Carlos Herrera, va tenir unes paraules d'afecte per a qui va ser el seu amic, Diego Armando Maradona, mort dimecres passat a causa d'una parada cardiorespiratòria a la seva casa argentina de Tigres.

«El vaig conèixer a l'estadi del Camp Nou de Barcelona durant un concert, i recordo que vaig cantar 'Caminito' amb Plácido i amb Diego. Sempre ha estat una persona amigable i molt gran, un artista del futbol», va dir embargat d'emoció en recordar la figura de Maradona.

«Sempre es pot ser campió si ets campió de l'ànima. Ell sempre ho va fer i Diego era un gran del futbol. Era una persona especial en la seva forma de viure i sempre m'ha semblat un paio molt generós», va finalitzar el seu recordatori al 'Pelusa'.

«No sabem com la gent podrà tornar als concerts»

En el tram final de l'entrevista, Julio Iglesias va confessar les ganes que té de trepitjar de nou els escenaris. «Sí, tinc ganes de tornar a treballar, però em sembla impossible en aquests moments perquè no sabem com la gent podrà tornar als concerts. El tema de la vacuna és complicat. Hi ha moltes coses que estan passant en aquests mesos que ens compliquen bastant la llibertat», es va lamentar.