Sandra Pica i Tom Brusse al plató de 'La isla de las tentaciones'

Sandra Pica es desfà: revela la malaltia que li ha marcat la vida

La concursant de 'La Casa Fuerte' trenca a plorar en rememorar la seva dura infància

Sandra Pica no passa pel seu millor moment en el 'reality' 'La Casa Fuerte 2'. A les baralles verbals constants amb Samira Jalil, s'afegeix la crisi profunda que està travessant amb Tom Brusse després que el marroquí l'anomenés Melyssa fa un parell de dies. Un fet que no li va caure gens bé.

Després d'aquest delicat moment en ple directe amb Jorge Javier Vázquez, Sandra va demanar a l'organització del 'reality' si podia comunicar-se amb la seva mare i la direcció de 'La Casa Fuerte 2' va accedir a la seva petició ahir mateix. A la gala d'aquest dijous, la jove dissenyadora de moda ha pogut per fi parlar amb la seva mare, i s'ha ensorrat rememorant els durs moments que va viure quan era petita.

La mare de Sandra Pica confessa que la seva filla ha tingut «una vida molt complicada»

«Em sorprèn veure-la així, està molt enamorada de Tom», va confessar la mare de Sandra al plató, molt intranquil·la per l'estat anímic de la seva filla. A partir d'aquí, la seva mare ha començat a explicar la complicada vida que ha tingut la seva filla des de la seva infància. «Ha tingut una vida molt complicada. Els seus pares ens vam separar quan ella i la seva germana eren molt petites i va patir 'bullying' a l'escola», va començar dient en un vídeo la mare de la concursant.

«Sandra m'ha ajudat quan he estat malalta, és una nena molt bona. A més, 'La isla de las tentaciones' la va deixar molt tocada i això l'ha rematat. Si està així, és perquè l'ha hagut de superar la situació. Que Tom se n'anés a la festa de Samira quan diuen que li ha estat deslleial amb ella. Sandra és molt honesta i molt de veritat», va prosseguir amb el relat la mare de Sandra Pica des del plató de Telecinco.

Mentre que veia el vídeo, Sandra ha trencat en llàgrimes. «No m'agrada explicar la meva vida, però hi ha coses que et marquen. Per Nadal, la meva mare va tornar a estar malalta i la meva por més gran és perdre a la meva mare. Em fa pena pensar que l'hi estic fent passar malament a elles», va assegurar l'ex concursant de 'La isla de las tentaciones 2'.

Sandra i Tom, nominats al costat de Sonia Monroy i Tony Spina

D'altra banda, la desena gala de 'La Casa Fuerte 2' va tornar a modificar la mecànica per enèsima vegada i va deixar que els residents realitzessin la seva nominació per separat a les parelles. Amb tot, finalment van sortir a la palestra quatre participants i no dos com fins ara: Tom i Sandra o Sonia Monroy i Tony Spina. El que sí que es mantindrà és que l'expulsat o expulsada només serà un, de manera que una de les dues parelles se separarà igualment.

D'altra banda, la relació entre Sandra Pica i Tom Brusse no passa pel seu millor moment, després de l'enorme confusió del marroquí quan va anomenar a la seva actual parella Melyssa, el nom de la seva antiga parella, amb la qual va concursar a 'La isla de las tentaciones'. Sandra no les té totes i en un dels vídeos de la gala d'ahir va deixar clar a l'audiència de 'La Casa Fuerte 2' que desconfia de Tom, i més després del que va passar dimarts passat.

No hi ha dubte que, per tot, Sandra Pica va rebre el suport de la seva mare en el moment just per seguir lluitant per guanyar el 'reality' amb la seva parella, Tom, encara que la jove dubti en aquests moments de la seva relació amb el marroquí.