Irene Rosales, contundent: «El meu pare estava desmillorat, no era feliç»

El pare d'Irene Rosales moria aquesta passada matinada després d'una llarga malaltia

Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'
Irene Rosales ja havia parlat sobre la greu malaltia del seu pare | Telecinco

El pare d'Irene Rosales va morir la matinada del dijous. El susdit va dir adéu per sempre pocs mesos després de la seva dona, qui moria el passat mes de febrer després de lluitar contra una greu malaltia. La dona de Kiko Rivera es troba totalment desolada, tot i que es tractava d'una mort totalment anunciada.

Les paraules d'Irene Rosales cap al seu pare

Irene Rosales ja feia partícip al públic de la malaltia del seu pare a 'Gran Hermano Duo', on revelava que el seu pare tenia un tumor des dels 16 anys. «Treballant va caure, tenia un tumor cerebral (...) no és feliç, no és una persona que es pugui valer al cent per cent, però està amb nosaltres», assegurava en aquell temps la col·laboradora televisiva.

I és que sens dubte, aquest 2020 està sent especialment demolidor per a la parella de Kiko Rivera, qui només en un any ha perdut el seu pare i la seva mare. Irene ha hagut de fer front als continus rumors d'infidelitat per part del seu marit i, fins i tot, treballar de valent per poder tirar endavant, ja que el DJ no ha tingut 'bolos' en tot l'any a causa de la Covid-19.

«El dia a dia del pare d'Irene era molt curtet. L'home estava tan malalt que se n'anava al llit al migdia i ja fins a l'endemà. I aquí sempre estava Mayte, que era una senyora meravellosa, que no parava, amb molta energia per tirar endavant amb tot: els seus fills, els seus nets, i sobretot el seu marit...», assegurava qui el coneixia.

La mateixa col·laboradora arribava a dir a la 'Corba de la vida' que «de petita no era tan conscient perquè els meus germans s'han encarregat d'exercir la figura de pare. La meva mare sempre estava treballant i ells, per dir-ho així, han estat els meus pares... Ara és quan tot això m'afecta de veritat».

A més, molt emocionada, afegia que el naixement de la seva primera neboda li va donar «molta alegria, però encara me n'alegro més en saber que a la mare li ha donat vida. La meva mare amb el del meu pare s'ha fet esclava d'ell, i el naixement de la meva neboda va ser del millor que li ha pogut passar».

Sens dubte, Mayte Vázquez, ha estat l'encarregada de mantenir la família unida i forta durant anys, la seva pèrdua va commocionar tota la família i fins i tot ha suposat un cop dur per a la dona de Kiko Rivera.

Les primeres paraules de la família

«Pots acabar ja, 2020», escrivia Kiko Rivera poques hores després de fer-se pública la notícia. Per la seva banda, Irene Rosales ha preferit mantenir-se totalment al marge i no ha volgut fer cap declaració.

Ara, després de la mort de Manuel Rosales s'obre camí a una possible disputa familiar perquè, el més probable, és que la 'tonadillera' no acudeixi a l'enterrament del pare de la seva nora, al contrari del que succeïa amb la mare d'aquesta el passat mes de febrer.

La veritat és que tot sembla indicar que Isabel Pantoja li donarà el condol a la seva nora per tal de rebaixar la tensió que avui dia existeix amb el seu 'petit de l'ànima', amb el qual ara pràcticament ni es parla.

Mentrestant, i un cop més, la col·laboradora de 'Viva la vida' ha decidit refugiar-se en el seu marit i en les seves filles per poder superar aquest nou cop que li ha donat el 2020.


Comentaris

envia el comentari