YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Embolica que fa fort: Pantoja va estafar un futbolista i li deu 500.000€

Isabel Pantoja hauria demanat diners a una parella de famosos i no els ha tornat el préstec

Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Isabel Pantoja deu 500.000 € a un futbolista | GTRES

La imatge pública d'Isabel Pantoja està molt tacada i no paren de sortir-li enemics. En les últimes setmanes han sortit a la llum nombrosos testimonis que declaren els problemes econòmics que tindria l'artista. A més, tots sabem que Pantoja té un gran deute amb Hisenda, i és per això que molta gent es pregunta d'on treu els diners. Com molt bé s'ha vist, la folklòrica vesteix amb roba de luxe i això no s'entén.

 

Doncs bé, cal dir que els fans de la cantant, tant anònims com coneguts, li han prestat diners i l'han ajudat a superar dificultats econòmiques. Segons ha revelat María Patiño a 'Sálvame', l'artista és un autèntic ídol entre els seus fans, que han arribat a pagar-li factures de la llum o tiquets de supermercat per comprar menjar.

 

L'estafa d'Isabel Pantoja a la 'influencer' Tamara Gorro

I una d'aquestes fans és Tamara Gorro. María Patiño ha revelat a 'Sálvame' que Tamara Gorro i el seu marit Ezequiel Garay, van deixar-li una gran quantitat de diners a Isabel Pantoja, que encara no els ha retornat. Així ho ha confirmat la col·laboradora de 'Sálvame' María Patiño: «El seu marit va deixar-li diners, no sé la quantitat, una vegada li vaig preguntar i em va dir que era un assumpte privat».

 

Unes declaracions completament versemblants, que quadrarien perfectament amb la bona relació que té Tamara Gorro amb Kiko Rivera, sense oblidar que Gorro és molt fan de Pantoja, com ella mateixa ha manifestat en diverses ocasions. De fet, al març, just abans de la pandèmia, Tamara Gorro va anar amb la seva àvia a un concert d'Isabel Pantoja a MadridTamara Gorro va entrar al camerino i es va fer una fotografia amb Pantoja, que després va publicar a les seves xarxes socials, demostrant la bona relació que tenen.

 

Isabel Pantoja estafa 500.000 euros als seus fans

Tamara i Ezequiel no són les úniques persones d'entre els seus fans que li han deixat diners. Segons ha afirmat Gema López a 'Sálvame',Isabel Pantojahauria estafat aproximadament uns 500.000 euros als seus fans, alguns dels quals s'han manifestat obertament al programa per explicar el seu cas. Aquest és el cas d'una dona de Sevilla que va prestar-li 100.000 euros, uns diners que no ha tornat a veure.

 

També un altre fan assegura que la cantant només deixa que passin a veure-la després d'un concert els fans que li fan regals cars i luxosos. Així doncs, es podria afirmar que Isabel Pantoja només s'interessa pels seus fans si tenen diners. Aquest mateix fan explica el que va passar-li quan amb uns altres fans van voler regar-li un pernil a Pantoja i van rebre la següent resposta: «La pròxima vegada que vulgueu fer-li un regal a Isabel, em doneu els diners a mi i jo ja el compro, que sé el que agrada en aquesta casa».

 

Un comportament gens digne d'una estrella, i que evidencia una vegada més la caiguda de popularitat i reconeixement que està arrossegant la folklòrica des que el seu fillKiko Riveraha destapat que la seva mare li hauria ocultat l'herència del seu pare Paquirri.


Comentaris

envia el comentari